ΕΕ: Πράσινο φως στην εξαγορά της VMare από την Broadcom - Ύψους 61 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΕ: Πράσινο φως στην εξαγορά της VMare από την Broadcom - Ύψους 61 δισ. δολαρίων
Αφού προσέφερε διορθωτικά μέτρα για να βοηθήσει τον ανταγωνιστή της, Marvell Technology.

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών τσιπ Broadcom εξασφάλισε την Τετάρτη την έγκριση των εποπτικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξαγορά της εταιρείας cloud, VMare, έναντι 61 δισ. δολαρίων.

Η αμερικανική κατασκευάστρια τσιπ Broadcom εξασφάλισε την Τετάρτη την έγκριση της ΕΕ για την προτεινόμενη εξαγορά της VMware, ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αφού προσέφερε διορθωτικά μέτρα για να βοηθήσει τον ανταγωνιστή της, Marvell Technology.

Η Broadcom προσέφερε στη Marvell και σε άλλους αντιπάλους δεσμεύσεις διαλειτουργικότητας σχετικά με το Fibre Channel (FC HBAs), ένα είδος προσαρμογέα αποθήκευσης, ανέφερε η Κομισιόν

Η Marvell και άλλοι ανταγωνιστές θα έχουν «εγγυημένη πρόσβαση στις διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών διαλειτουργικότητας, καθώς και στα υλικά, τα εργαλεία και την τεχνική υποστήριξη που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την πιστοποίηση των FC HBAs τρίτων κατασκευαστών», δήλωσε η αρχή επιβολής του ανταγωνισμού της ΕΕ.

Η Marvell και άλλοι ανταγωνιστές θα έχουν επίσης εγγυημένη πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα για όλους τους τρέχοντες και μελλοντικούς οδηγούς FC HBA της Broadcom μέσω αμετάκλητης άδειας χρήσης ανοικτού κώδικα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σενάρια για εμπλοκή της Nvidia ως βασικού επενδυτή στην IPO της βρετανικής Arm

Κίνα: Το πρεσάρισμα του Πεκίνου έφερε απώλειες 1,1 τρισ. δολαρίων στους τεχνολογικούς κολοσσούς

gazzetta
gazzetta reader insider insider