Αγωγή κατά της Twitter επειδή... χρωστάει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγωγή κατά της Twitter επειδή... χρωστάει
Μια αυστραλιανή εταιρεία διαχείρισης έργων υπέβαλε αγωγή κατά της Twitter σε αμερικανικό δικαστήριο διεκδικώντας αποζημίωση ύψους περίπου 1 εκατ. αυστραλιανών δολαρίων (665.000 δολάρια ΗΠΑ) με την κατηγορία ότι δεν εξοφλήθηκαν λογαριασμοί για δουλειά που έγινε σε 4 χώρες.

Μια αυστραλιανή εταιρεία διαχείρισης έργων υπέβαλε αγωγή κατά της Twitter σε αμερικανικό δικαστήριο διεκδικώντας αποζημίωση ύψους περίπου 1 εκατ. αυστραλιανών δολαρίων (665.000 δολάρια ΗΠΑ) με την κατηγορία ότι δεν εξοφλήθηκαν οφειλές για εργασίες που έγιναν σε 4 χώρες.

Η Facilitate Corp, με έδρα το Σίδνεϋ, κατέθεσε την αγωγή στις 29 Ιουνίου επικαλούμενη παραβίαση συμβολαίου, καθώς η Twitter δεν πλήρωσε τα τιμολόγιά της.

Η Facilitate ισχυρίζεται ότι από το 2022 έως τις αρχές του 2023, εγκατέστησε αισθητήρες στα γραφεία της Twitter στο Λονδίνο και το Δουβλίνο, ολοκλήρωσε μια ανακαίνιση γραφείου στη Σιγκαπούρη και μια εκκαθάριση γραφείου στο Σίδνεϋ.

Για αυτά τα projects, η Twitter χρωστάει στην εταιρεία περίπου 203.000 λίρες, 546.600 δολάρια Σιγκαπούρης και 61.300 δολάρια Αυστραλίας αντίστοιχα, ανέφερε η Facilitate.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Twitter κατηγορείται ότι δεν πλήρωσε οφειλές ή ενοίκια από όταν εξαγοράστηκε από τον Έλον Μασκ πέρυσι, αντί 44 δισ. δολαρίων. Τον Μάιο μια πρώην εταιρεία δημοσίων σχέσεων υπέβαλε αγωγή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατά της Twitter για τη μη εξόφληση λογαριασμών, ενώ νωρίτερα φέτος, η συμβουλευτική Innisfree M&A Inc διεκδίκησε με αγωγή $1,9 εκατ. καθώς δεν πληρώθηκε για τις συμβουλές που παρείχε στην Twitter ενόψει της εξαγοράς της από τον Μάσκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider