Πωλείται ο Όμιλος Telegraph

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πωλείται ο Όμιλος Telegraph
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Ντέιβιντ και ο Φρέντερικ Μπάρκλεϊ αγόρασαν την Telegraph Media Group (TMG), τη μητρική των εφημερίδων για 665 εκατ. λίρες το 2004.

Η Daily Telegraph και Sunday Telegraph μαζί με το περιοδικό The Spectator θα πουληθούν λόγω οφειλών της μητρικής τους εταιρίας.

Σύμφωνα με το BBC, η Lloyds Banking Group προσπαθεί να ανακτήσει τα χρέη που οφείλονται από το δίκτυο εταιρειών που ελέγχεται από την οικογένεια Μπάρκλεϊ και περιλαμβάνει την Telegraph.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι τίτλοι αξίζουν περίπου 500 εκατομμύρια λίρες. Ο Ντέιβιντ και ο Φρέντερικ Μπάρκλεϊ αγόρασαν την Telegraph Media Group (TMG), τη μητρική των εφημερίδων για 665 εκατ. λίρες το 2004.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από παλάτια μέχρι βίλες: Τα αυθαίρετα - μαμούθ που έγιναν διεθνή σκάνδαλα

Δημόσιο Χρέος: Αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμη πρόωρη αποπληρωμή – Οι επόμενες κινήσεις

Τι πουλάει η Nike στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider