NBCUniversal: Παραιτείται το στέλεχος διαφήμισης, Linda Yaccarino - Η νέα CEO της Twitter, λένε πηγές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
NBCUniversal: Παραιτείται το στέλεχος διαφήμισης, Linda Yaccarino - Η νέα CEO της Twitter, λένε πηγές
Μόλις μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση του Έλον Μασκ πως αποχωρεί από CEO της Twitter και πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μία γυναίκα την οποία δεν κατονόμασε.

Μόλις μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση του Έλον Μασκ πως αποχωρεί από CEO της Twitter και πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μία γυναίκα την οποία δεν κατονόμασε, η Linda Yaccarino του NBCUniversal παραιτήθηκε την Παρασκευή.

Ο Μασκ είπε στο tweet του ότι ο νέος CEO θα ξεκινήσει σε περίπου έξι εβδομάδες.

Η Yaccarino λέγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για τον ρόλο, όπως επιβεβαίωσε και η Julia Boorstin του CNBC, επικαλούμενη πηγές.

Η Yaccarino εντάχθηκε στην NBCUniversal το 2011 και είχε ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας διαφημιστικής επιχείρησης της εταιρείας. Τη Δευτέρα, η υπεύθυνη διαφημίσεων επρόκειτο να λάβει μέρος στην εκδήλωση Upfront της NBCUniversal στο Radio City - την παρουσίαση πωλήσεων που η εταιρεία, μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης, κάνουν στη διαφημιστική βιομηχανία κάθε χρόνο τον Μάιο.

Το μακροχρόνιο στέλεχος διαφήμισης φέρνει πληθώρα σχέσεων με κορυφαίους διευθυντές μάρκετινγκ και άλλα στελέχη διαφήμισης στο Twitter σε μια εποχή που ο ιστότοπος χάνει διαφημιστές να φεύγουν και χρειάζεται σοβαρό έλεγχο των ζημιών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

GLAMI: Τι κοινό μπορεί να έχει το ChatGPT και η κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας;

Χιου Πιλ (BoE): Ο πληθωρισμός έχει φθάσει σε «σημείο καμπής»

Royal Mail: Παραιτήθηκε ο CEO των βρετανικών ταχυδρομείων μετά από σύγκρουση με τα συνδικάτα

gazzetta
gazzetta reader insider insider