Procter & Gamble: Ξεπέρασε τις προσδοκίες στο α' τρίμηνο του 2023 - Κέρδη 2% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Procter & Gamble: Ξεπέρασε τις προσδοκίες στο α' τρίμηνο του 2023 - Κέρδη 2% για τη μετοχή
Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της αγοράς διαμορφώθηκαν τα έσοδα αλλά και τα κέρδη της Procter & Gamble στο α' τρίμηνο του 2023, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πολυεθνικός κολοσσός.

Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της αγοράς διαμορφώθηκαν τα έσοδα αλλά και τα κέρδη της Procter & Gamble στο α' τρίμηνο του 2023, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πολυεθνικός κολοσσός.

Πιο αναλυτικά, η P&G ανέφερε κέρδη ύψους 3,4 δισ. δολαρίων ή 1,37 δολαρίων/μετοχή έναντι πρόβλεψης για κέρδη 1,32 δολαρίων/μετοχή. Τα κέρδη της εταιρείας το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2022 είχαν ανέλθει στα 1,33 δολάρια/μετοχή.

Παράλληλα, τα έσοδα της εταιρείας στο α' τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 20,07 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές έσοδα 19,32 δισ. δολαρίων, ενώ αναβαθμίστηκε και το outlook για τον τζίρο του 2023, ανεβάζοντας την εκτίμηση για αύξηση των εσόδων κατά 6%, από 4-5% προηγουμένως.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της Procter & Gamble ενισχύεται κατά περίπου 2% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Tesla: Ανεβάζει τις τιμές στις ΗΠΑ, μετά τη «βουτιά» της μετοχής

Η Χιλή κρατικοποιεί την τεράστια βιομηχανία λιθίου

Με 2,4 εκατ. δολάρια ο Μπράντλεϊ Κούπερ σας δίνει το πρώτο του σπίτι

gazzetta
gazzetta reader insider insider