Κρουαζιέρα: Αύξηση 173% στα έσοδα της Carnival, με ισχυρό «μάζεμα» ζημιών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κρουαζιέρα: Αύξηση 173% στα έσοδα της Carnival, με ισχυρό «μάζεμα» ζημιών
Με ώθηση από την αναζωπύρωση της ζήτησης των τουριστών για ταξίδια και μετά από τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στον κλάδο η πανδημία του κορονοϊού.

Κατακόρυφη αύξηση κατέγραψαν τα έσοδα της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας, Carnival, για το α' τρίμηνο του οικονομικού έτους, με ώθηση από την αναζωπύρωση της ζήτησης των τουριστών για ταξίδια και μετά από τις επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στον κλάδο η πανδημία του κορονοϊού.

Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 4,43 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 173% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 4,32 δισ. δολάρια.

Οι ζημίες ανά μετοχή έφτασαν τα 55 σεντ έναντι ζημιών 1,66 δολαρίων ανά μετοχή το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Οι αναλυτές ανέμεναν ζημίες 60 σεντ ανά μετοχή.

Για το β' τρίμηνο του οικονομικού έτους, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει πως οι ζημιές ανά μετοχή θα κυμανθούν μεταξύ των 42 και των 32 σεντ, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν ζημίες 28 σεντ ανά μετοχή.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Carnival ενισχύεται κοντά στο 4% στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η First Citizens θα διατηρήσει τους εργαζόμενους της Silicon Valley Bank - Κέρδη 50% για τη μετοχή

ΗΠΑ: Η CVS αναμένει άμεσα αίσιο τέλος για την αγορά της Signify Health - Ύψους 8 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider