ByteDance: Δοκιμάζει app παράδοσης τροφίμων μέσω του κινεζικού TikTok

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ByteDance: Δοκιμάζει app παράδοσης τροφίμων μέσω του κινεζικού TikTok
Για να «χτυπήσει» τους κολοσσούς στην αγορά παραδόσεων της Κίνας, όπως η Alibaba και η Meituan.

Η ByteDance έχει ξεκινήσει τη δοκιμή για ένα app παράδοσης τροφίμων μέσω της κινεζικής εκδοχής του TikTok, Douyin, σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κίνηση θα μπορούσε να θέσει τη μητρική εταιρεία του TikTok σε ανταγωνισμό με τις κολοσσούς στην αγορά παραδόσεων της Κίνας, όπως η Alibaba και η Meituan.

Εκπρόσωπος της Douyin ανέφερε πως η εταιρεία δοκιμάζει στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και την Τσενγκτού τη δυνατότητα για τους εμπόρους να προωθούν και να αγοράζουν τρόφιμα μέσω πακέτων αγορών από την Douyin, τα οποία θα παραδίδονται στους πελάτες τους.

Σύμφωνα με το CNBC, συχνά οι ιδιοκτήτες εστιατορίων της Κίνας χρησιμοποιούν το Douyin για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους. Παράλληλα, μπορούν να προσφέρουν εκπτώσεις και κουπόνια στους πελάτες τους που παρακολουθούν τα βίντεο που αναρτούν στην πλατφόρμα. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αγορές και να διαλέγουν μια ημερομηνία παράδοσης εντός δύο ημερών ώστε να τους παραδοθεί η παραγγελία τους.

«Σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε την υπηρεσία σε περισσότερες πόλεις, με βάση τα αποτελέσματα της δοκιμής, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμά» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Douyin.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Κίνα απαντά στον Μπάιντεν: Θα υπερασπιστούμε «με αποφασιστικότητα» τα συμφέροντά μας

Tesla: Αύξηση 18% στις πωλήσεις αυτοκίνητων που κατασκευάστηκαν στην Κίνα τον Ιανουάριο

Ιστορικό υψηλό στα κέρδη της TotalEnergies το 2022

gazzetta
gazzetta reader insider insider