AKL: Νομικές υπηρεσίες με Γνώση - Εμπιστοσύνη - Πάθος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
AKL: Νομικές υπηρεσίες με Γνώση - Εμπιστοσύνη - Πάθος
Στην AKL αφουγκραζόμαστε νέες ιδέες και νέους τρόπους δουλειάς και επεκτείνουμε τους διεθνείς ορίζοντές μας, διατηρώντας πάντοτε την παράδοση και τις αξίες που μας προσδιορίζουν και τις οποίες υπηρετούμε.

Από τις απαρχές της λειτουργίας μας το 1891 και σε όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα, η δικηγορική εταιρεία μας «ΑΛΕΞΙΟΥ-ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ» παρείχε υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε εγχώριους και διεθνείς εντολείς και οικοδόμησε ανάλογη φήμη στην ελληνική αγορά νομικών υπηρεσιών. Διανύοντας τον 21ο αιώνα και ήδη υπό τη νέα εταιρική ταυτότητά μας (AKL), αφουγκραζόμαστε νέες ιδέες και νέους τρόπους δουλειάς και επεκτείνουμε τους διεθνείς ορίζοντές μας, διατηρώντας πάντοτε την παράδοση και τις αξίες που μας προσδιορίζουν και τις οποίες υπηρετούμε.

Παρά το γεγονός ότι το βάθος και το εύρος της ειδίκευσής μας στους τομείς που υπηρετούμε αποτελεί θεμέλιο της επιτυχίας μας και αντανακλάται στην αναγνώριση και τη φήμη των μελών της ομάδας μας, οι υπηρεσίες προς τους εντολείς μας και οι αρχές που κατευθύνουν τη φιλοσοφία αυτών των υπηρεσιών μας είναι εν τέλει αυτές που καθιστούν την AKL ξεχωριστή. Αυτές οι αξίες έχουν εξελιχθεί και αναπτυχθεί όσο τα χρόνια περνούν. Αλλά σήμερα, πιστεύουμε ότι μπορούν να συνοψιστούν σε τρεις απλές λέξεις, καθεμία με ένα ισχυρό νόημα: Γνώση - Εμπιστοσύνη - Πάθος.

Γνώση

Προϋπόθεση να εργαστούμε αποτελεσματικά για τους εντολείς μας είναι να έχουμε καλή αντίληψη της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους, του εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο ενεργούν και της φύσης των νομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν. Αλλά η κατανόηση είναι μόνον ένα μέρος του εγχειρήματος. Στη δικηγορική δουλειά μας αποδίδουμε επίσης ύψιστη αξία στο να προσφέρουμε εμβάθυνση σε ζητήματα και προβλήματα που υπερβαίνουν το προφανές, αλλά και στο να αναδεικνύουμε ευκαιρίες και λύσεις που εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κατανόηση και η προσαρμοστική σκέψη οδηγούν στην καινοτομία και στη δημιουργικότητα.

Εμπιστοσύνη

Η πίστη στη νομική συμβουλή που παρέχουμε στους εντολείς μας βασίζεται στις προσωπικές σχέσεις που δημιουργούμε με καθέναν από αυτούς. Η ανοικτή επικοινωνία, ο απέριττος λόγος και η βούληση να εκφράσουμε και να δεχθούμε σκέψεις και απόψεις με ανοικτό τρόπο είναι θεμελιώδεις παράγοντες. Πιστεύουμε ότι οι δυνατές και αξιόπιστες μακροχρόνιες σχέσεις βασίζονται στην εμπιστοσύνη του εντολέα: Εμπιστοσύνη στις γνώσεις μας, στην ειδίκευσή μας και στην κρίση μας να βρούμε την ορθή απάντηση σε κάθε ερώτηση. Η οικοδόμηση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης των εντολέων μας είναι ο λόγος που τούς έχουμε κοντά μας τόσα πολλά χρόνια.

Πάθος

Οι εντολείς μας προσφεύγουν σε εμάς για νομική συμβουλή και λύσεις στα νομικά ζητήματά τους. Αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να προσδοκούν πολύ περισσότερα από αυτό. Καλές υπηρεσίες, ορθή επικοινωνία, εμπορική αντίληψη, αντιστοιχία ποιότητας-κόστους υπηρεσιών, όλα αυτά αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την ικανοποίηση των εντολέων μας. Το να αποδίδει κανείς πάνω από τις προσδοκίες απαιτεί πάθος, μια έννοια που τοποθετούμε στο επίκεντρο κάθε εργασίας μας. Πάθος για την επιστήμη, για την παροχή της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας αλλά και για να βοηθούμε τους εντολείς μας να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Στην AKL πιστεύουμε ότι η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι τόσο σημαντικές όσο και η γνώση και η εμπειρία στη νομική εργασία μας. Αυτή η ευρύτερη προοπτική είναι που καθιστά τους ανθρώπους μας πιο αποτελεσματικούς και μας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκουμε καλύτερες λύσεις για τους εντολείς μας.

Γραφεία: Βασιλίσσης Σοφίας 102, Αθήνα 115 28

Τηλ: +30 210 33 92 600

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider