Morgan Stanley: Πρόστιμα ακόμα και 1 εκατ. δολ. σε τραπεζίτες της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Morgan Stanley: Πρόστιμα ακόμα και 1 εκατ. δολ. σε τραπεζίτες της
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Morgan Stanley επέβαλε πρόστιμα σε εργαζομένους της, στη «σκια» ενός σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη η τράπεζα.

Οικονομικές κυρώσεις που αγγίζουν μέχρι και τα 1 εκατ. δολάρια για κάθε εργαζόμενο επέβαλε η Morgan Stanley σε τραπεζίτες της για την αποστολή μηνυμάτων για επαγγελματικά ζητήματα, στο WhatsApp και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, σύμφωνα με την «Financial Times».

Η τράπεζα, όπως σημειώνεται, προσπαθεί να τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο, υπαλλήλους της για σκάνδαλο που αμαύρωσε τη φήμη της και την ανάγκασε να πληρώσει πρόστιμα ύψους 200 εκατ. δολ. πέρυσι.

Τα πρόστιμα που επιβάλλει η ίδια η τράπεζα κυμαίνονται από λίγες χιλιάδες δολαρίων μέχρι σχεδόν 1 εκατ. δολ.. Ανάλογα με το ύψος του προστίμου, τα ποσά είτε θα κοπούν από προηγούμενα μπόνους ή από μελλοντικές πληρωμές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο η Morgan Stanley αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η Morgan Stanley βρέθηκε στο «στόχαστρο» της έρευνας, ενώ και άλλες τράπεζες όπως η Credit Suisse και η HSBC, έχουν προβεί σε απολύσεις, στον απόηχο του σκανδάλου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider