Υποχώρηση στα κέρδη της BlackRock για το δ' τρίμηνο - Επηρεάστηκε από τις χαμηλότερες αμοιβές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υποχώρηση στα κέρδη της BlackRock για το δ' τρίμηνο - Επηρεάστηκε από τις χαμηλότερες αμοιβές
Εμφάνισε κέρδη 1,36 δισ. δολαρίων ή 8,93 δολάρια ανά μετοχή έναντι κερδών 1,65 δισ. δολαρίων ή 10,68 δολαρίων ανά μετοχή στο δ΄τρίμηνο του 2021

Κάμψη σημείωσαν τα κέρδη της BlackRock για το δ' τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης assets.

Σε προσαρμοσμένη βάση, η BlackRock εμφάνισε κέρδη 1,36 δισ. δολαρίων ή 8,93 δολάρια ανά μετοχή έναντι κερδών 1,65 δισ. δολαρίων ή 10,68 δολαρίων ανά μετοχή στο δ΄ τρίμηνο του 2021 Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Refinitiv ανέμεναν κέρδη 8,11 δολάρια ανά μετοχή.

Η κάμψη των κερδών έρχεται εν μέσω των χαμηλότερων αμοιβών στις διεθνείς αγορές που προκάλεσε το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, μετέδωσε το Reuters.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της BlackRock σημειώνει απώλειες 0,2% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Με το πόδι στο γκάζι» η ΔΙΑΣ - Από 15 Ιανουαρίου τα νέα όρια συναλλαγών σε IRIS

Deal στην αμυντική βιομηχανία - Στροφή στα telcos - Ο ύπνος των μηχανισμών

Επαγγελματίες: 1 στους 3 δηλώνει ετήσιο τζίρο έως 30.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider