ΗΠΑ: Αύξηση των εσόδων της UnitedHealth στο δ' τρίμηνο - Σημαντική ενίσχυση των κερδών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Αύξηση των εσόδων της UnitedHealth στο δ' τρίμηνο - Σημαντική ενίσχυση των κερδών
Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας έφτασαν τα 5,34 δολάρια ανά μετοχή έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 5,17 δολάρια ανά μετοχή.

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της UnitedHealth για το δ' τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ασφαλιστικός όμιλος στον κλάδο της υγείας των ΗΠΑ.

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 82,8 δισ. δολάρια έναντι 73,7 δισ. δολαρίων στο δ' τρίμηνο του 2021 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 82,48 δισ. δολαρίων.

Τα κέρδη έφτασαν τα 7,6 δισ. δολάρια έναντι 4,26 δισ. δολαρίων στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας έφτασαν τα 5,34 δολάρια ανά μετοχή έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 5,17 δολάρια ανά μετοχή.

Η διοίκηση της εταιρείας επαναβεβαίωσε τους στόχους για κέρδη 24,40 έως 24,9 δολάρια ανά μετοχή στο σύνολο του 2023. Για τα έσοδα, η εταιρεία αναμένει έσοδα από 357 έως 360 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές αναμένουν 356,8 δισ. δολάρια.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της UnitedHealth σημειώνει κέρδη κοντά στο 1% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Tesla μειώνει τις τιμές των αυτοκινήτων σε Ευρώπη και ΗΠΑ - Απώλειες για τη μετοχή

Η Vodafone ετοιμάζεται για αρκετές εκατοντάδες απολύσεις στο Λονδίνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider