H Fujitsu General απέκτησε το 51% της ελληνικής FG South East Europe

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Fujitsu General απέκτησε το 51% της ελληνικής FG South East Europe
Η εξαγορά της FG South East Europe από τον Όμιλο Fujitsu General καθιστά ακόμη πιο ισχυρή τη συνεργασία του με την FG Europe.

Στην εξαγορά του 51% της ελληνικής FG South East Europe, η οποία δραστηριοποιείται στον κλιματισμό και αποσχίστηκε από την FG Europe ενώ ελέγχεται από τον όμιλο Φειδάκη, προχώρησε ο ιαπωνικός κολοσσός Fujitsu General.

Η FG Europe συνεργάζεται με τον Όμιλο Fujitsu General από το 1988, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στη μετάβαση του Ομίλου στην ευρωπαϊκή αγορά, υπογραμμίζει η ιαπωνική πλευρά. Η FG South East Europe είναι διανομέας κλιματιστικών Fujitsu General και πάροχος υπηρεσιών μετά την πώληση στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, άλλες χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία.

Στην ανακοίνωσή της τονίζεται πως στην οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία Covid-19, η αγορά κλιματιστικών στην Ελλάδα αναμένεται να αναπτυχθεί έντονα, ενώ οι προοπτικές της αγοράς είναι επίσης θετικές στη Βουλγαρία και στην υπόλοιπη περιοχή των Βαλκανίων.

Η εξαγορά της FG South East Europe από τον Όμιλο Fujitsu General καθιστά ακόμη πιο ισχυρή τη συνεργασία του με την FG Europe, συμπληρώνει η ανακοίνωση. Εκμεταλλευόμενος αυτή τη στενότερη συμμαχία, ο Όμιλος μπορεί να βελτιώσει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ, να αυξήσει την αξία της φίρμας του και να αναβαθμίσει το after sale service στις αγορές της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πλαίσιο: Στο 93,72% η συμμετοχή του Γ. Γεράρδου

ΟΠΑΠ: Στα «χέρια» της Allwyn Investments η Betano για 74,24 εκατ. ευρώ

Η Revoil εξαγόρασε την Γ. Κεσίδης Oil έναντι 2,6 εκατ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider