Παραδοχή Μασκ για Twitter: «Έκανα γκάφες, είμαι καινούργιος εδώ»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραδοχή Μασκ για Twitter: «Έκανα γκάφες, είμαι καινούργιος εδώ»
«Θα κάνω λιγότερες γκάφες στο μέλλον ως CEO της Twitter» υποσχέθηκε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Ο Έλον Μασκ ομολόγησε πως πραγματοποίησε λάθη ως CEO της Twitter, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην «απειρία» του μπροστά σε αυτή την νέα πρόκληση.

Σε ένα podcast που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο, ο δισεκατομμυριούχος υπογράμμισε πως: «Το ποσοστό λάθους μου, κατά κάποιο τρόπο θα είναι μικρότερο με την πάροδο του χρόνου», αλλά, στην αρχή «θα κάνουμε πολύ περισσότερα λάθη επειδή είμαι καινούργιος… Ρε φίλε, μόλις ήρθα εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, επεσήμανε πως η μέχρι στιγμής «τριβή» του με το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν ένα «συναισθηματικό ασανσέρ» που «που έχει τα ψηλά και τα χαμηλά του», αλλά τουλάχιστον «φαίνεται πως πηγαίνουμε στην σωστή κατεύθυνση».

«Έχουμε θέσει τις δαπάνες (του Twitter) υπό έλεγχο, οπότε η εταιρεία δεν κινδυνεύει πλέον άμεσα με χρεοκοπία» τόνισε και πρόσθεσε πως «το Twitter δεν είναι ακόμα ασφαλές, όμως πρέπει να γίνει ακόμα πολλή δουλειά».

Υποσχέθηκε επίσης στο podcast ότι θα υπάρξουν «λιγότερες γκάφες στο μέλλον», τις οποίες απέδωσε στις δραστικές του πρωτοβουλίες.

«Αν κοιτάξετε το πραγματικό μέγεθος της βελτίωσης που έχει συμβεί στο Twitter όσον αφορά το κόστος συνολικά, είναι καλό» σημείωσε και συμπλήρωσε πως στο τέλος ο ίδιος και η ομάδα του θα τα καταφέρουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι «εξωφρενικές προβλέψεις» της Saxo Bank για το 2023: «Οικονομία πολέμου», χρυσός, Brexit και Μακρόν

Μητσοτάκης: Ευχές για τα Χριστούγεννα και προτάσεις για βιβλία

«Παγώνουν» τα επιτόκια για οφειλές στα ταμεία - Καταιγισμός ρυθμίσεων από οφειλέτες του ΕΦΚΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider