Στον Σκλαβενίτη περνούν τέσσερα καταστήματα της Γέγος

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στον Σκλαβενίτη περνούν τέσσερα καταστήματα της Γέγος
Νέα εξαγορά στον χώρο των σούπερ μάρκετ. Τι περιλαμβάνει η συμφωνία.

Σε μια νέα εξαγορά προχώρησε ο όμιλος Σκλαβενίτης, λίγες ημέρες πριν την έλευση του 2023 κι ενώ εντείνονται οι κινήσεις συγκέντρωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Όπως έγινε γνωστό, στον όμιλο Σκλαβενίτη περνούν τέσσερα από τα έξι καταστήματα της αλυσίδας Γέγος και συγκεκριμένα τα καταστήματα που βρίσκονται σε Μαρκόπουλο, Λούτσα και Πόρτο Ράφτη. Υπενθυμίζεται ότι στο Πόρτο Ράφτη υπάρχουν δύο καταστήματα Γέγος. Οι τελικές υπογραφές «έπεσαν» μόλις χθες, ενώ κατά τις πληροφορίες, με τη συμφωνία, διασφαλίζονται πλήρως οι 130 εργαζόμενοι των τεσσάρων καταστημάτων Γέγος.

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου τα τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας Γέγος θα έχουν περάσει στο δίκτυο του Σκλαβενίτη, ενώ σταδιακά θα αλλάξουν και οι ταμπέλες. Όπως είναι φυσικό, μετά τη συμφωνία, τα τέσσερα καταστήματα θα φέρουν την ταμπέλα Σκλαβενίτης, ενώ εκτός του deal μένουν τα υπόλοιπα δύο καταστήματα Γέγος σε Αργυρούπολη και Κερατέα. Αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά με την ταμπέλα Γέγος.

Με το εν λόγω deal, ο όμιλος Σκλαβενίτης διευρύνει την παρουσία του στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ενδιαφέρον για την αλυσίδα Γέγος είχε εκδηλώσει και η ΑΒ Βασιλόπουλος. «Έγιναν συζητήσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος με την αλυσίδα Γέγος, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν και τελικώς διακόπηκαν», αποκάλυψε στα μέσα Νοεμβρίου ο νέος Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, Νίκος Λαβίδας, στην πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον περασμένο Αύγουστο.

Η αλυσίδα Γέγος δημιουργήθηκε το 1971, με τον τζίρο της το 2022 να εκτιμάται κοντά στα 19 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Θηλιά» για τις επιχειρήσεις εστίασης και αλκοολούχων ποτών φόροι και ενεργειακό κόστος

Τα μεγάλα projects υποδομών που «σέρνουν τον χορό» της ανάπτυξης – Τα 37 bankable έργα 15,3 δισ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider