Πτώση στα έσοδα και στα κέρδη της Kohl's - «Βλέπει» οικονομικές αβεβειότητες μετά την αποχώρηση της CEO 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πτώση στα έσοδα και στα κέρδη της Kohl's - «Βλέπει» οικονομικές αβεβειότητες μετά την αποχώρηση της CEO 
Η διοίκηση της Kohl's δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις εκτιμήσεις της για το σύνολο των εσόδων και των κερδών το τρέχον έτος.

Απώλειες σε ετήσια βάση σημείωσαν τα έσοδα της Kohl's για το γ' τρίμηνο του 2022, με τη διοίκηση της αμερικανικής αλυσίδας λιανεμπορίου να κάνει λόγο για «μακροοικονομικές προκλήσεις» στο μέλλον, μετά και από την πρόσφατη αποχώρηση της CEO της εταιρείας.

Τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε 4,28 δισ. δολάρια έναντι 4,6 δισ. δολαρίων στο γ' τρίμηνο του 2021, ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 4,07 δισ. δολαρίων.

Τα κέρδη της Kohl's ανήλθαν σε 97 εκατ. δολάρια ή 82 σεντ ανά μετοχή, έναντι 243 εκατ. δολαρίων ή 1,65 δολαρίων ανά μετοχή το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη στα 77 σεντ ανά μετοχή.

Σημειώνεται πως η διοίκηση της Kohl's δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις εκτιμήσεις της για το σύνολο των εσόδων και των κερδών το τρέχον έτος. Η εταιρεία αποδίδει την απόφαση στις αβέβαιες οικονομικές προοπτικές και στην πρόσφατη αποχώρηση της Μισέλ Γκας από τη θέση της CEO της Kohl's.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Kohl's πέφτει 4% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wal Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Καλύτερα των προβλέψεων τα έσοδα της Macy's στο γ' τρίμηνο - «Ανθεκτική» η ζήτηση για τις πολυτελείς μάρκες

Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα της Alibaba - Απέλυσε σχεδόν 1.800 υπαλλήλους

gazzetta
gazzetta reader insider insider