BlackRock: Πάνω από τις εκτιμήσεις -παρά τη μείωση- κέρδη και έσοδα στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
BlackRock: Πάνω από τις εκτιμήσεις -παρά τη μείωση- κέρδη και έσοδα στο γ' τρίμηνο
Τα συνολικά assets υπό την διαχείριση της εταιρείας ανήλθαν στα 7,96 τρισ. δολάρια, σημειώνοντας μείωση 16% σε σχέση με το γ' τρίμηνο του 2021.

Ανώτερα των προβλέψεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της BlackRock στο γ' τρίμηνο του έτους, καθώς η εταιρεία διαχείρισης κατέγραψε επενδύσεων ισχυρές εισροές ομολόγων που αντιστάθμισαν τη μείωση που κατέγραψαν οι εισροές μετοχών.

Σύμφωνα με το Reuters, τα καθαρά κέρδη της αμερικανικής εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 1,41 δισ. δολάρια ή 9,25 δολάρια/μετοχή, καταγράφοντας μείωση σε σχέση με τα κέρδη 1,68 δισ. δολαρίων κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 9,55 δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για προσαρμοσμένα κέρδη 7,06 δολαρίων/μετοχή.

Παράλληλα, τα έσοδα της BlackRock μειώθηκαν κατά 14,6% στα 4,31 δισ. δολάρια, την στιγμή που αναλυτές ανέμεναν έσοδα ύψους έναντι εκτιμήσεων για 4,2 δισ. δολαρίων.

Τέλος, τα συνολικά assets υπό την διαχείριση της εταιρείας ανήλθαν στα 7,96 τρισ. δολάρια, σημειώνοντας μείωση 16% σε σχέση με το γ' τρίμηνο του 2021.

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της BlackRock στις προσυνεδριακές συναλλαγές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης καταγράφουν μικρά κέρδη, κάτω από 1%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Walgreens: Ξεπέρασε τις προσδοκίες πωλήσεων χωρίς να λείπουν οι κίνδυνοι - Επεκτείνεται στην περίθαλψη

Το 2026 το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της κοινοπραξίας Sony - Honda

«Το Χέρι του Θεού»: Σε δημοπρασία η μπάλα από το ιστορικό ματς του Ντ. Μαραντόνα για 2,8 εκατ. δολάρια

gazzetta
gazzetta reader insider insider