Delphi Alliance: Γιατί φέρνει τη «Νέα Εποχή» στην επαγγελματική δικτύωση παγκοσμίως

Κώστας Αποστολόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Delphi Alliance: Γιατί φέρνει τη «Νέα Εποχή» στην επαγγελματική δικτύωση παγκοσμίως
H Delphi Alliance, η πρώτη multi-practice παγκόσμια συμμαχία για την δικτύωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, είναι όχι μόνο γεγονός, αλλά αναπτύσσεται και με γοργούς ρυθμούς.

Αν κάποιος πριν από μερικά χρόνια διατύπωνε την ιδέα της δημιουργίας ενός παγκόσμιου δικτύου εταιρειών από διαφορετικές χώρες και διαφορετικούς τομείς εξειδίκευσης που, ενώ θα αναπτύσσονται «χέρι-χέρι», ταυτόχρονα θα διατηρούν την αυτοτέλεια και αυτενέργειά τους, το πιθανότερο είναι πως δεν συναντούσε ευήκοα ώτα.

Και όμως, η Delphi Alliance, η πρώτη multi-practice παγκόσμια συμμαχία για τη δικτύωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, είναι όχι μόνο γεγονός, αλλά αναπτύσσεται και με γοργούς ρυθμούς. Με παρουσία ήδη σε 5 χώρες και απαριθμώντας 26 μέλη, 51 γραφεία και 901 εργαζόμενους, αποτελεί μια μοναδική συμμαχία που φέρνει τη «Νέα Εποχή» στην επαγγελματική δικτύωση παγκοσμίως. Στόχος της Delphi Alliance, που έχει να επιδείξει έναν κύκλο εργασιών 88 εκατ. ευρώ, είναι να γίνει το «κέντρο του κόσμου» για τις επιχειρήσεις, επεκτεινόμενη σε 55 πόλεις/επιχειρηματικά κέντρα 38 χώρων ανά την υφήλιο.

Στα εν Ελλάδι μέλη της, συγκαταλέγονται οι AKL (Legal Services & Liquidations), Alphabet (Reporting, Translation & Interpretation), Optimal HR Group (Human Resource & Professional Training & Education), Epic (Financial Advisory & Monetary), HBP (Accounting, Auditing & Taxation), IAS (Accounting, Auditing & Taxation), Arbitrage (Real Estate), Planet (Management & Business Advisory), McCann Worldgroup (Marketing & Advertising).

Στην Κύπρο, συγκαταλέγονται οι CSC Christodoulou (Accounting, Auditing & Taxation), Giorgos Landas LLC (Legal Services & Liquidations), CPΜ (Fiduciary & Administration), CPF (Financial & Monetary), House of Investment (Management & Business Advisory), Moebius (Information Technology), Re/Max Cyprus (Real Estate), CRC (Human Resource Training & Education), Alphabet (Reporting, Translation & Interpretation), IBS (Information Technology), Digital Tree (Marketing & Advertising / Production/Web-Programming), Infocredit Group (Compliance Services), DeLeMe.Communication (Marketing & Advertising).

Στην Αίγυπτο, συμμετέχουν οι εταιρείες Farinas (Marketing & Advertising) και ODEC (Information Technology), ενώ στη Βουλγαρία η Forlexa (Legal Services) και στη Μάλτα η EMD (Legal Services) και η Zeta. (Fiduciary & Administration), το νεότερο μέλος της συμμαχίας.

Στη χώρα μας η Delphi Alliance «συστήθηκε» στις 8 Ιουλίου 2021, κατά τη διάρκεια διεθνούς συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Economist, οπότε και ανακοινώθηκε η έναρξη της πρώτης Επαγγελματικής Συμμαχίας Πολλαπλών Πρακτικών στον κόσμο. Επιπλέον, στις 17 Ιουνίου του 2022, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στο Σύνταγμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φυσική συνάντηση των μελών του δικτύου της Ελλάδας.

Σήμερα, η Delphi Alliance είναι σε θέση να υλοποιήσει τον στόχο της «να δώσει την δύναμη στα μέλη της να κάνουν πράξη αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε ακατόρθωτο», σύμφωνα με τα λόγια του CEO, κ. Χρήστου Χριστοδούλου.

Τι είναι η Delphi Alliance και πώς επιτυγχάνει τους στόχους της;

Η Delphi Alliance κάνει πράξη την καινοτόμο ιδέα της δημιουργίας μια πλατιάς συμμαχίας ανεξάρτητων εταιρειών από όλο τον κόσμο, συνδέοντας επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς υπηρεσιών, οικοδομώντας συνέργειες και δημιουργώντας ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις-μέλη της.

Η συμμετοχή στην Delphi Alliance προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα ανάπτυξης σε παγκόσμια κλίμακα, μέσα από τον ανταγωνισμό με πολυεθνικούς «παίκτες» για την ανάληψη διεθνών και τοπικών projects διαφορετικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την εταιρική ανεξαρτησία τους και επωφελούνται από τις γνώσεις και τους πόρους της συμμαχίας.

Και οι τελευταίοι εκτείνονται σε ένα τεράστιο μέγεθος και εύρος, καθώς οι εταιρείες που συναπαρτίζουν την Delphi Alliance, διακρίνονται η κάθε μία στη χώρα της σε πολυποίκιλους τομείς υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων σε:

1. Λογιστική, Eλέγχους, Φορολογία

2. Χρηματοοικονομική και Νομισματική Συμβουλευτική

3. Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και Διοίκησης

4. Υπηρεσίες συμμόρφωσης

5. Νομικά

6. Καταπιστεύματα & Διαχείριση

7. Πληροφορική

8. Μάρκετινγκ & Διαφήμιση

9. Ανθρώπινο Δυναμικό

10. Ακίνητα

11. Reporting, Μετάφραση, Διερμηνεία

12. Επαγγελματική Κατάρτιση & Εκπαίδευση

Τα οφέλη των μελών της Delphi Alliance

«Η ομάδα των ειδικών και των επαγγελματιών μας βοηθούν τα μέλη μας να αναπτυχθούν και να εκμεταλλευτούν τους παγκόσμιους πόρους που παρέχονται από την Delphi Alliance και να βρουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει ο General Manager κ. Chris Boreham.

Αλλά με ποιους τρόπους επωφελείται στην πράξη μια εταιρεία η οποία αποφασίζει να ενταχθεί στη Delphi Alliance;

Η επιχείρηση-μέλος της συμμαχίας, αν και εφόσον πληροί τα απαραίτητα κριτήρια για την ένταξή της, ενισχύεται πολυποίκιλα:

• Γίνεται μέλος μιας διεθνούς συμμαχίας πολλαπλών πρακτικών

• Αποκτά δυνατότητες εξυπηρέτησης διεθνών πελατών

• Αποκλειστικότητα ανά γραμμή εξυπηρέτησης, ανά χώρα/πόλη

• Πρόσβαση σε άλλες γεωγραφικές αγορές

• Δυνατότητα πρόσβασης σε συστημένη εργασία (εντός χώρας και συμμαχίας)

• Διαμοιρασμός γνώσεων και ιδεών

• Πρόσβαση σε παγκόσμιους πόρους

• Συμμετοχή σε διεθνή έργα (ιδιωτικά και δημόσια)

• Πρόσβαση στο ενημερωτικό δελτίο και στις ανακοινώσεις της Delphi

• Πρόσβαση στον ιστότοπο της Delphi και στην ομάδα marketing

• Δυνατότητα απόκτησης ορατότητας, έκθεσης και γνώσεων μέσω της συνεργασίας της συμμαχίας με καταξιωμένα διεθνή περιοδικά

• Συμμετοχή στις ομάδες εργασίας Delphi

• Μετοχές με δικαίωμα ψήφου στην Delphi Alliance

• Συμμετοχή σε παγκόσμιες και περιφερειακές δικτυώσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις

Ένα καλά επεξεργασμένο πλάνο Marketing για τα μέλη του Delphi Alliance

Στην Delphi Alliance η προώθηση κάθε επιχείρησης-μέλους δεν αφήνεται στην τύχη της. Με την εργασία μιας ομάδας ειδικών στο marketing και στην προώθηση διαμορφώνεται ένα καλά μελετημένο στρατηγικό σχέδιο marketing.

Δουλεύοντας μεθοδολογικά και εστιάζοντας σε ένα συνεχές πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης, τα μέλη απολαμβάνουν υπηρεσίες προώθησης σε παγκόσμια βάση, επωφελούμενα μεταξύ άλλων από:

  • Ιστότοπο υψηλής επισκεψιμότητας που προωθεί τα μέλη και τις επιχειρήσεις τους
  • Συνεχή διαχείριση SEO στην ιστοσελίδα της Delphi Alliance και στις μεμονωμένες σελίδες μελών
  • Συνεχές παραδοσιακό μάρκετινγκ όπως φυλλάδια, δελτία Τύπου, διαφημίσεις και άλλο υλικό σε φορείς και συλλόγους
  • Αναλυτικό κατάλογο μελών
  • Παγκόσμιο newsroom και πληροφορίες
  • Διοργάνωση παγκόσμιων και περιφερειακών συνεδρίων

Ακόμα, ο στρατηγικός σχεδιασμός στο πλαίσιο της Delphi Alliance, στοχεύει σε:

  • Παγκόσμια και τοπική αναγνωρισιμότητα του brand
  • Διαφήμιση σε:

+ Σημαντικά διεθνή/τοπικά επαγγελματικά περιοδικά

+ Περιοδικά και δημοσιεύσεις μεγάλων ενώσεων

+ Στοχευμένες καμπάνιες στο διαδίκτυο

+ Μέσα κοινωνικής δικτύωσης/πλατφόρμες δικτύωσης

  • Προσέλκυση εγχώριων εταιρειών υψηλής αξιολόγησης και ποιότητας
  • Αποκατάσταση επαφής με διεθνείς οργανισμούς και τοπικές κυβερνήσεις
  • Αποκατάσταση επαφής με διεθνείς και τοπικές επαγγελματικές ενώσεις
  • Παρακολούθηση παγκόσμιων σχέσεων και προώθηση συμμαχιών μεταξύ των μελών
  • Δημιουργία συνεργειών
  • Στοχευμένες χορηγίες
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων δικτύωσης και συνεδρίων

Ακολουθήστε την Delphi Alliance στα social media:

Facebook
LinkedIn
Twitter

www.delphialliance.com

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider