ΗΠΑ: Συμφωνία Peloton για ποδήλατα γυμναστικής σε κάθε ξενοδοχείο Hilton - Κέρδη για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Συμφωνία Peloton για ποδήλατα γυμναστικής σε κάθε ξενοδοχείο Hilton - Κέρδη για τη μετοχή
Ο εξοπλισμός όλων των  ξενοδοχείων Hilton με ποδήλατα εκγύμνασης της Peloton θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Η εταιρεία μηχανημάτων προσωπικής εκγύμνασης Peloton ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Hilton για τοποθέτηση ποδηλάτων της πρώτης σε κάθε ξενοδοχείο που κατέχει η Hilton στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNBC, το deal αφορά την τοποθέτηση τουλάχιστον ενός ποδηλάτου της Peloton σε καθένα από τα 5.400 ξενοδοχεία της Hilton στις ΗΠΑ, ενώ τα μέλη του Hilton Honors θα έχουν μια δωρεάν περίοδο 90 ημερών στο app της Peloton.

Ο εξοπλισμός όλων των ξενοδοχείων Hilton με ποδήλατα εκγύμνασης της Peloton θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Η συμφωνία επεκτείνει την παρουσία των μηχανημάτων της Peloton στα αμερικανικά ξενοδοχεία, καθώς εντός του τρέχοντος έτους έχουν τοποθετηθεί 1,6 εκατ. ποδήλατα της για χρήση προς τους πελάτες των ξενοδοχείων στη χώρα.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Peloton σημειώνει πως το 2022 είναι έτος «μεταμόρφωσης» της εταιρείας, προσθέτοντας πως θα γίνουν επιπλέον αλλαγές στη στρατηγική της Peloton το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας, η μετοχή της Peloton καταγράφει άνοδο 4,5% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Vodafone και Three UK προς συμφωνία για τον μεγαλύτερο πάροχο κινητής στη Βρετανία - Με αξία έως και 15 δισ. στερλίνες

Tesla: Κάτω από τις προβλέψεις οι παραδόσεις οχημάτων στο γ' τρίμηνο

Ισχυρή κεφαλαιακή βάση και ρευστότητα διαθέτει η Credit Suisse λέει ο CEO, πτώση 10% στη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider