Intracom  Holdings: Αύξηση πωλήσεων στο α' εξάμηνο του 2022 - Στα 126,5 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom  Holdings: Αύξηση πωλήσεων στο α' εξάμηνο του 2022 - Στα 126,5 εκατ. ευρώ
Το 2022 είναι για την INTRACOM HOLDINGS χρονιά μετασχηματισμού και διαμόρφωσης του νέου της προφίλ ως εταιρείας επενδύσεων.

Αυξημένες πωλήσεις σημείωσε η Intracom Holdings για το α' εξάμηνο του 2022, με τα ταμειακά διαθέσιμα του ομίλου να διαμορφώνονται στα 191,3 εκατ. ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο όμιλος για τα βασικά οικονομικά του μεγέθη:

«Η INTRACOM HOLDINGS (μητρική εταιρεία), με θετικό αναμορφωμένο λειτουργικό αποτέλεσμα EBITDA, καταλήγει σε ζημίες προ φόρων € 27,9 εκατ. λόγω της απομείωσης της συμμετοχής της στην INTRADEVELOPMENT και του κόστους διάθεσης μετοχών.

Στο β’ εξάμηνο 2022, με τις εγγραφές του μερίσματος των € 46 εκατ. από την INTRACOM TECHNOLOGIES και του κέρδους από την πώληση ποσοστού της INTRAKAT, η εικόνα των αποτελεσμάτων αντιστρέφεται πλήρως οδηγώντας την INTRACOM HOLDINGS σε σημαντική κερδοφορία.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα για το Α’ εξάμηνο 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRACOM κ. Δημήτρης Κλώνης ανέφερε: "Το 2022 είναι για την INTRACOM HOLDINGS χρονιά μετασχηματισμού και διαμόρφωσης του νέου της προφίλ ως εταιρείας επενδύσεων.

Η αξιοποίηση των ισχυρών ταμειακών διαθεσίμων της και των λοιπών στοιχείων του ενεργητικού της, θα της εξασφαλίσουν επιτυχή μετάβαση και την απαιτούμενη κερδοφορία"»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intrakat: Σε εξέλιξη ολοκληρωμένο σχέδιο λειτουργικής και διοικητικής αναδιάρθρωσης της εταιρείας

Άβαξ: Υπερδιπλασιασμός κερδών μετά φόρων - Άνω των 2,5 δισ. το ανεκτέλεστο α' εξαμήνου

gazzetta
gazzetta reader insider insider