Ryanair: Τέλος στο εισιτήριο των 10 ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ryanair: Τέλος στο εισιτήριο των 10 ευρώ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η μέση τιμή εισιτηρίου της Ryanair θα αυξηθεί κατά περίπου 10 ευρώ στο διάστημα των επόμενων 5 ετών φτάνοντας, από τα περίπου 40 ευρώ πέρυσι, στα σχεδόν 50 ευρώ έως το 2027.

Το εισιτήρια του 1 και των 10 ευρώ -σήμα κατατεθέν της Ryanair- αποσύρονται «για έναν αριθμό ετών», εξαιτίας των ολοένα και αυξανόμενων τιμών καυσίμων, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αεροπορικής χαμηλού κόστους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC, ο Michael O' Leary εκτίμησε ότι η μέση τιμή εισητηρίου της Ryanair θα αυξηθεί κατά περίπου 10 ευρώ στο διάστημα των επόμενων 5 ετών φτάνοντας, από τα περίπου 40 ευρώ πέρυσι, στα σχεδόν 50 ευρώ έως το 2027.

Όπως είπε ο O' Leary, «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς, τα εξαιρετικά φθηνά ναύλα που προσφέρουμε για λόγους προώθησης -του 1 ευρώ, των 0,99 ευρω ή ακόμη και τα 9,99 ευρώ- δεν θα τα δείτε για τα επόμενα, κάποια, χρόνια».

«Ο κόσμος θα συνεχίσει να πετάει»

Παρότι οι ολοένα και αυξανόμενες τιμές καυσίμων πλήττουν, εκτός από τα ναύλα της αεροπορικής, και το διαθέσιμο εισόδημα του κόσμου, ο Ο' Leary εμφανίζεται αισιόδοξος πώς ο αριθμός των πελατών θα παραμείνει σταθερός. Πιστεύει ότι οι ταξιδιώτες θα συρρεύσουν μαζικά σε φθηνές εναλλακτικές όπως η Ryanair και η EasyJet.

«Θεωρούμε πως ο κόσμος θα εξακολουθήσει να πετάει συχνά», είπε. «Αλλά πιστεύω πως θα γίνει πολύ πιο ευαίσθητος στο θέμα της τιμής»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Όλα τα «κλειδιά» για την πληρωμή των 150 ευρώ - Γιατί θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ τα νεογέννητα

Πλάτη με... μέτρο στην ακρίβεια - «Ευλογημένοι» μισθοί - Ποιος φλερτάρει τον Κυριάκο

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider