Jysk: Δύο νέα καταστήματα, σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jysk: Δύο νέα καταστήματα, σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική
Δύο νέα καταστήματα, σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική, εγκαινιάζει την Πέμπτη 28 Ιουλίου η σκανδιναβική αλυσίδα JYSK, με το σύνολο του δικτύου της να αριθμεί πλέον 52 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Δύο νέα καταστήματα, σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική, εγκαινιάζει την Πέμπτη 28 Ιουλίου η σκανδιναβική αλυσίδα JYSK, με το σύνολο του δικτύου της να αριθμεί πλέον 52 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία λειτουργεί με επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει σχετικά: «Τα δύο νέα καταστήματα σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική όχι μόνο ενδυναμώνουν το δίκτυό μας αλλά αποτελούν σημαντικές προσθήκες στην περαιτέρω ενδυνάμωση του καναλιού Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες. Η JYSK έχει λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης για κάθε σπίτι αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια εξαιρετική πρόταση για ποιοτικές και οικονομικές αγορές επαγγελματιών πελατών, HORECA και μη. Το νέο μας τμήμα Β2Β θα βρίσκεται στη διάθεσή τους για να ακούσει τις ανάγκες τους και να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider