Νίκας: Αίτημα διαγραφής των μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νίκας: Αίτημα διαγραφής των μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών
Τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της και την υποβολή σχετικού αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Νίκας.

Τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της και την υποβολή σχετικού αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Νίκας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις 22 Ιουνίου 2022 συνήλθε σε αυτόκλητη, καθολική, έκτακτη Γενική Συνέλευση η εταιρεία με την επωνυμία «Παναγιώτης Γ. Νίκας Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία» (εφεξής, η «Εταιρεία») στην έδρα της Εταιρείας, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή σχετικού αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005.

Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας, ήτοι η Givenrise Investments Limited και η Cryred Investments Limited, εκπροσωπούσες 53.154.140 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας, ήτοι 53.154.140 μετοχών ονομαστικής αξίας 0,12 ευρώ εκάστης και την υποβολή σχετικού αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005. Ταυτόχρονα, δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης και την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρηματιστήριο: Σε πάνω από 30 εισηγμένες «τρέχει» πρόγραμμα buy back

Μύλοι Λούλη: Αλλαγή επωνυμίας σε Loulis Food Ingredients - Νέο ΔΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Νίκας από την Cryred Investment

gazzetta
gazzetta reader insider insider