Μύλοι Λούλη: Αλλαγή επωνυμίας σε Loulis Food Ingredients - Νέο ΔΣ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μύλοι Λούλη: Αλλαγή επωνυμίας σε Loulis Food Ingredients - Νέο ΔΣ
Η εταιρεία κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς μία καλύτερη και ουσιαστικότερη εταιρική διακυβέρνηση, ανέφερε ο Νίκος Λούλης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Nέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Μύλοι Λούλη στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, ενώ ενέκρινε την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας από «Μύλοι Λούλη ΑΕ» σε «Loulis Food Ingredients ΑΕ».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποτελείται από τους:

  • Λούλης Νικόλαος, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Αλεξανδρή – Καπελάνου Ελισάβετ, Αντιπρόεδρος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Φωτόπουλος Νικόλαος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Θεοδωρόπουλος Σπυρίδων, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Μαχαίρας Κωνσταντίνος, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Τανισκίδης Γεώργιος, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
  • Fabbri Gianluca, Μη Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο κύριος Νίκος Λούλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικός μέτοχος της εταιρείας, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος, που η εταιρεία μας κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς μία καλύτερη και ουσιαστικότερη εταιρική διακυβέρνηση. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μου, αφιερώνοντας πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο για να υποστηρίξουν εμένα και τη Loulis Food Ingredients, στο επιχειρηματικό μας ταξίδι. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, η νέα επωνυμία της εταιρείας μας, Loulis Food Ingredients, αντικατοπτρίζει τον μετασχηματισμό που έχει επιτύχει ο οργανισμός μας τα τελευταία χρόνια, από μία εταιρεία αμιγώς παραγωγό αλεύρων, σε μία εταιρεία που παράγει και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Αυτός ο μετασχηματισμός, μας έχει επιτρέψει να είμαστε πιο εξαγωγικοί, αλλά και πιο κοντά στις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, των αρτοποιών αλλά και των καταναλωτών μέσα από τα μίγματα, τα βελτιωτικά αλεύρων, αλλά και τις άλλες πρώτες ύλες που σήμερα παράγουμε και διαθέτουμε. Το όνομα Μύλοι Λούλη θα συνεχίσει να υπάρχει ως το brand name όλων αλεύρων που προορίζονται για επαγγελματική χρήση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Fourlis: Από 6 Ιουλίου η καταβολή του μερίσματος των 0,11 ευρώ ανά μετοχή

Χαϊδεμένος: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμό του υπουργείου Παιδείας

Intralot: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έως 66,8 εκατ. ευρώ με την έκδοση νέων μετοχών

gazzetta
gazzetta reader insider insider