Pfizer: Συνεχίζεται για 2η χρονιά το Digital Rotational Program

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Pfizer: Συνεχίζεται για 2η χρονιά το Digital Rotational Program
Το Digital Rotational Program είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει ευελιξία και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Digital Rotational Program, που εξελίσσεται σε θεσμό, φέρνει στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer 4 νέες και νέους, αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Ψηφιακό Οργανισμό της Pfizer μέσα από διάφορους ρόλους και θέσεις εργασίας, κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου της.

Επισημαίνεται ακόμα πως τo Digital Rotational Program του CDI αποδεικνύει τη σταθερή και έμπρακτη υποστήριξη της Pfizer στην νέα γενιά και στους νέους επαγγελματίες της χώρας μας, που αναζητούν ευκαιρίες εργασίες σε ένα διεθνές περιβάλλον με προκλήσεις στον δυναμικό χώρο της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το Πρόγραμμα, που εφαρμόζεται από την Pfizer στις Η.Π.Α., ξεκίνησε πέρσι με επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη και φέτος απευθύνεται σε νέους από όλη την Ελλάδα, προωθώντας την κουλτούρα της διαρκούς μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης μέσα από την ένταξη 4 αποφοίτων ελληνικών πανεπιστημίων στον οργανισμό της Pfizer, όπου θα απασχοληθούν για δύο χρόνια διαδοχικά σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις εργασίας (6 μήνες στην κάθε μία) προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως: Software Engineering, Technical Architecture, Information Security και Data Analytics. Στο τέλος των 2 χρόνων οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα επιλέξουν το ρόλο που θέλουν σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τις προοπτικές εξέλιξης αλλά και με βάση τις ανάγκες της εταιρείας. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν σύμβαση αορίστου χρόνου με την εταιρεία και θα πρέπει να εργάζονται στη Θεσσαλονίκη.

Το Digital Rotational Program είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει ευελιξία και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν στην πράξη τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους σε συνδυασμό με τις ανάγκες του οργανισμού σε θέσεις εργασίας.

Η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται βάσει των ακαδημαϊκών επιδόσεων και του βιογραφικού τους με συνέπεια στη δέσμευση της Pfizer να προωθεί ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την αποδοχή της διαφορετικότητας και την εξέλιξη και ανάπτυξη μέσα από τη συνεχή μάθηση, και με την υποστήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Το ενδιαφέρον του προγράμματος εστιάζεται σε αποφοίτους τεχνολογικών σχολών, σχολών πληροφορικής, ηλεκτρολόγων μηχανικών και θετικών επιστημών.

«Για δεύτερη χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Pfizer απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημιακών σχολών, ταλαντούχους νέους ανθρώπους που θα έχουν την ξεχωριστή ευκαιρία στο ξεκίνημα της επαγγελματικής διαδρομής τους να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας» δήλωσε ο Nico Gariboldi, Επικεφαλής του CDI, και κατέληξε: «Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του CDI στη Θεσσαλονίκη, επενδύουμε στις δυνατότητες και τα ταλέντα του ελληνικού οικοσυστήματος. Και είμαστε χαρούμενοι που δημιουργούμε πλέον έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει αυτή την προτεραιότητά μας και δίνει ευκαιρίες στα ταλέντα της χώρας».

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 27/5/2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Pfizer αγοράζει την Biohaven Pharmaceutical για 11,6 δισ. δολάρια

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η Pfizer - Εκτίναξη 77% στα έσοδα α' τριμήνου