Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να βάλει μια μικρή χρέωση στο Twitter για συγκεκριμένους χρήστες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να βάλει μια μικρή χρέωση στο Twitter για συγκεκριμένους χρήστες
Το Twitter ενδέχεται να αρχίσει να χρεώνει μια «μικρή» προμήθεια στους φορείς του δημοσίου αλλά και σε όσους το χρησιμοποιούν για εμπορική χρήση, στο πλαίσιο του σχεδίου του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ να δώσει ώθηση στα έσοδα, καθώς η πλατφόρμα έχει μείνει πίσω σε σχέση με το Facebook της Meta Platforms.

Το Twitter ενδέχεται να αρχίσει να χρεώνει μια «μικρή» συνδρομή στους φορείς του δημοσίου αλλά και σε όσους το χρησιμοποιούν για εμπορική χρήση, στο πλαίσιο του σχεδίου του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ να δώσει ώθηση στα έσοδα, καθώς η πλατφόρμα έχει μείνει πίσω σε σχέση με το Facebook της Meta Platforms.

«Το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν για τους περιστασιακούς χρήστες, αλλά ενδέχεται να οριστεί ένα μικρό κόστος για τους εμπορικούς/κυβερνητικούς χρήστες», έγραψε ο Μασκ σε tweet. «Λίγα έσοδα είναι καλύτερα από καθόλου», πρόσθεσε σε ξεχωριστό tweet.

Την περασμένη εβδομάδα, το Reuters μετέδωσε ότι ο Μασκ είπε στις τράπεζες ότι θα βρει νέους τρόπους για να νομισματοποιήσει τα tweets και θα περιορίσει τις αμοιβές των στελεχών για να μειώσει τα κόστη της εταιρείας social media.

O Μασκ είπε, επίσης, στις τράπεζες ότι σχεδιάζει να αναπτύξει χαρακτηριστικά που θα αυξήσουν τα έσοδα, συμπεριλαμβανομένων νέων τρόπων για την άντληση χρημάτων από tweets που περιλαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες ή γίνονται viral, διευκρίνισαν πηγές στο Reuters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider