Ο Siete Braak νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Diagnostics Hellas

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Siete Braak νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Diagnostics Hellas
O Siete Braak διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των διαγνωστικών στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Roche Diagnostics Hellas αναλαμβάνει από τον Φεβρουάριο του 2022 ο Siete Braak. Διαδέχεται τον Ulrich Schwörer, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στον Όμιλο Roche.

O Siete Braak διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των διαγνωστικών στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη Roche Diagnostics Netherlands, όπου ανέλαβε μια σειρά από επιτελικές θέσεις στον τομέα των Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, με αυξανόμενο βαθμό ευθύνης. Το 2016 ορίστηκε επικεφαλής του τμήματος Marketing της Roche Diagnostics Chile, ενώ το 2019 ανέλαβε τη θέση του International Business Leader για το Χαρτοφυλάκιο των Καρδιομεταβολικών Νοσημάτων με έδρα τα κεντρικά γραφεία της Roche Diagnostics στην Ελβετία.

«Είμαι ευτυχής για την ευκαιρία να ηγηθώ της Roche Diagnostics Hellas και μέσω των καινοτόμων διαγνωστικών μας, να συνεισφέρω σε έναν τομέα με ιδιαίτερη σημασία για το ελληνικό σύστημα υγείας, για τους επαγγελματίες υγείας και κυρίως για τις ζωές των ασθενών. Ενώνοντας δυνάμεις με την ισχυρή ομάδα της εταιρείας στην Ελλάδα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να συνεχίσει η Roche Diagnostics να παρέχει πρωτοποριακές, αξιόπιστες διαγνωστικές λύσεις, που ανοίγουν νέους δρόμους στην αντιμετώπιση των ασθενειών», δήλωσε ο Siete Braak.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος επικεφαλής της Roche Diagnostics Hellas, Ulrich Schwörer, τόνισε: «Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τους ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους της Roche Diagnostics Hellas. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ενισχύσαμε την παρουσία μας στην Ελλάδα, συνεργαστήκαμε με τους πελάτες μας προκειμένου να διαχειριστούμε και να υπερβούμε σημαντικές προκλήσεις και – κυρίως – υποστηρίξαμε το ελληνικό σύστημα υγείας και τους πολίτες της χώρας, ώστε να έχουν πρόσβαση σε παγκόσμιας κλάσης διαγνωστικές λύσεις και υπηρεσίες. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία του Siete, η πορεία αυτή θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ο Siete Braak κατέχει ακαδημαϊκούς τίτλους (BSc, MSc) στη Βιοϊατρική Μηχανική από το University of Twente της Ολλανδίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Roche: Άνοδος σε πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη, αυξάνει το μέρισμα του 2021

gazzetta
gazzetta reader insider insider