Europ Assistance Greece: Αύξηση του ποσοστού των ασφαλισμένων οχημάτων κατά 30% το 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Europ Assistance Greece: Αύξηση του ποσοστού των ασφαλισμένων οχημάτων κατά 30% το 2021
Η εταιρεία διαθέτει ασφαλιζόμενο στόλο που αγγίζει τα 1.7 εκατ. οχήματα πανελλαδικά.

Αύξηση του ποσοστού των ασφαλιζόμενων οχημάτων της κατά 30% για το 2021 και ετήσια βάση κατέγραψε η Europ Assistance Greece σε σχέση με το 2020.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία, διαθέτει ασφαλιζόμενο στόλο που αγγίζει τα 1.7 εκατ. οχήματα πανελλαδικά, ενώ εντός του α' εξαμήνου του 2022 προγραμματίζει τη τη μετάβασή της σε νέες εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η urop Assistance Greece ανακοινώνει σημαντική ενίσχυση των μεγεθών και των επιδόσεών της το 2021, ως αποτέλεσμα της υλοποίησης του στρατηγικού της σχεδιασμού. Σημειώνοντας ποσοστό αύξησης των ασφαλιζόμενων οχημάτων της κατά 30% σε σχέση με το 2020, η εταιρεία διαθέτει ασφαλιζόμενο στόλο που αγγίζει τα 1.7 εκ. οχήματα πανελλαδικά. Το γεγονός αποδεικνύει στην πράξη τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ικανοποίησης και εμπιστοσύνης του ασφαλιζόμενου κοινού, αλλά και των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Εταιρειών και Διαμεσολαβητών προς την εταιρεία.

Η ανωτέρω αύξηση οδηγεί στη διαρκή ενίσχυση των υποδομών της Europ Assistance Greece σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία προγραμματίζει εντός του 1ου εξαμήνου 2022 τη μετάβασή της σε νέες εγκαταστάσεις, αυξάνοντας τη δύναμη του Contact Centre για την εξυπηρέτηση νέων συνεργασιών από τον Ασφαλιστικό κλάδο.

Παράλληλα διατηρεί σε κορυφαία επίπεδα τους δείκτες εξυπηρέτησης ασφαλισμένων για το 2021, με

  • περισσότερες από 450.000 εισερχόμενες κλήσεις
  • Ποσοστό εισερχόμενων κλήσεων που απαντώνται εντός 20 δευτερολέπτων 90%*
  • NPS 80%
  • Ικανοποίηση Πελατών από την εξυπηρέτηση του Τηλεφωνικού μας Κέντρου 86%
  • Ικανοποίηση Πελατών από την εξυπηρέτηση στο σημείο βλάβης/ατυχήματος 92%.

Η Europ Assistance Greece επιπλέον υλοποιεί νέα προγράμματα στους κλάδους Υγείας και Ταξιδιωτικής Ασφάλισης και διαθέτει ήδη πρόγραμμα Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η ενίσχυση της δραστηριότητας στους παραπάνω τομείς σημαίνει τη διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας σε όλο το φάσμα υπηρεσιών Βοήθειας, κατά τα διεθνή πρότυπα του Group και σηματοδοτεί τη μετεξέλιξή της με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Βοήθειας στο ασφαλιζόμενο κοινό.

Όλα τα ανωτέρω συμβαδίζουν με τη συνολική ισχυρή αναπτυξιακή εικόνα της Europ Assistance διεθνώς, καθώς το 2021 επισφραγίστηκε από την επέκταση σε νέες αγορές και γεωγραφικές περιφέρειες (αποκτώντας ηγετική θέση στον κλάδο ταξιδιωτικής ασφάλισης στην Αυστραλία και με τη λειτουργία αυτοδύναμου τηλεφωνικού κέντρου για τον κλάδο οχημάτων στη Σλοβενία) αλλά και από κομβικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς στο Online Travel και στην ενοικίαση χώρων διαμονής, εξαγορά δύο εταιρειών ανακαίνισης χώρων στην Ισπανία και digital marketplace παροχής φροντίδας Υγείας στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

O Δημήτρης Αλεξάνδρου νέος Chief Operations Officer της Europ Assistance Greece

gazzetta
gazzetta reader insider insider