«Ανθίζουν» οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με κάρτες Visa - Πληρωμές 2,5 δισ. δολαρίων το τελευταίο τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ανθίζουν» οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με κάρτες Visa - Πληρωμές 2,5 δισ. δολαρίων το τελευταίο τρίμηνο
Πρόκειται για το 70% του όγκου συναλλαγών της εταιρείας που συνδένονται με τα κρυπτονομίσματα, από όλο το οικονομικό έτος του 2021.

Πληρωμές συνολικής αξίας 2,5 δισ. δολαρίων με κάρτες που συνδέονται με την αγορά κρυπτονομισμάτων έχουν πραγματοποιήσει οι χρήστες της Visa, στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Πρόκειται για ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του όγκου συναλλαγών της εταιρείας που συνδένονται με τα κρυπτονομίσματα, από όλο το οικονομικό έτος του 2021.

«Για εμάς, αυτό σηματοδοτεί πως οι καταναλωτές βλέπουν χρησιμότητα στο να έχουν μία κάρτα Visa συνδεδεμένη με τον λογαριασμό τους σε μία πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων. Υπάρχει αξία στο να μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτή τη ρευστότητα, να χρηματοδοτεί αγορές και να καλύπτει έξοδα, καθώς και να το κάνει αυτό άμεσα και χωρίς προβλήματα» σχολίασε σχετικά ο CFO της Visa, Vasant Prabhu, μιλώντας στο CNBC.

«Θα συνεχίσουμε να στρεφόμαστε προς τον χώρο των κρυπτονομισμάτων και η στρατηγική μας είναι να είμαστε συνεργάτης - κλειδί για να προσφέρουμε τη συνδεσιμότητα, την κλίμακα την αξία στον καταναλωτή, την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που είναι απαραίτητα ώστε να συνεχίσουν να αναπτύσσονται οι προσφορές στον χώρο των crypto» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πάνω από 7 δισ. δολάρια τα έσοδα της Visa στο δ' τρίμηνο του 2021

gazzetta
gazzetta reader insider insider