Netflix: Barclays και JP Morgan «πετσοκόβουν» τη μετοχή, μετά από τα αποτελέσματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: Barclays και JP Morgan «πετσοκόβουν» τη μετοχή, μετά από τα αποτελέσματα
Σε σημαντική υποβάθμιση για την τιμή στόχου της Netflix προχώρησαν η Barclays και η JP Morgan.

Σε σημαντική υποβάθμιση για την τιμή στόχου της Netflix προχώρησαν η Barclays και η JP Morgan, στον απόηχο των οικονομικών αποτελεσμάτων δ' τρίμηνου που ανακοίνωσε η συνδρομητική πλατφόρμα streaming και τα οποία κινήθηκαν σημαντικά πιο κάτω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η JP Morgan μείωσε την τιμή στόχο για την Netflix σε 605 δολάρια έναντι 725 δολαρίων προηγουμένως.

Με τη σειρά της, η Barlays «έκοψε» την τιμή στόχο της πλατφόρμας σε 425 δολάρια έναντι 675 δολαρίων προηγουμένως. Επιπλέον, η βρετανική τράπεζα άλλαξε και τη σύσταση της για τη μετοχή της Netflix, σε «Equal Weight» από «Overweight» προηγουμένως.

Ακόμα, η Bank of Montreal (BMO) έκοψε την τιμή στόχο της Netflix σε 650 δολάρια από 700 δολάρια προηγουμένως.

Αργά το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) και πριν από το άνοιγμα της Wall Street, η μετοχή της Netflix υποχωρεί προσυνεδριακά 1,5% στα 508,25 δολάρια, ενώ μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της το βράδυ της Πέμπτης έφτασε να χάνει έως και 11% προσυνεδριακά.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία πρόσθεσε 8,28 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές το τέταρτο τρίμηνο. Οι αναλυτές περίμεναν ότι η εταιρεία θα προσθέσει 8,19 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές, σύμφωνα με εκτιμήσεις του StreetAccount. Η πλατφόρμα πρόσθεσε 4,4 εκατομμύρια συνδρομητές το τρίτο τρίμηνο. Ωστόσο, η πρόβλεψη για 2,5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές στο πρώτο τρίμηνο του 2022, έναντι 3,98 εκατομμύρια το 2021, ήταν αυτή που έφερε τριγμούς στην μετοχή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider