Netflix: «Βουτιά» 11% μετά από τα αποτελέσματα - Δεν ικανοποίησε ο ρυθμός ανάπτυξης νέων συνδρομητών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Netflix: «Βουτιά» 11% μετά από τα αποτελέσματα - Δεν ικανοποίησε ο ρυθμός ανάπτυξης νέων συνδρομητών
Το Netflix ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο μετά το καμπανάκι της Πέμπτης στη Wall Street, εμφανίζοντας βελτιωμένα κέρδη.

Το Netflix ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο μετά το καμπανάκι της Πέμπτης στη Wall Street, εμφανίζοντας βελτιωμένα κέρδη. Ωστόσο, η υπηρεσία streaming «πλήρωσε» την επιβράδυνση στον ρυθμό ανάπτυξης των νέων συνδρομητών, με την μετοχή να κάνει βουτιά 11% μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου.

Αναλυτικά, στα κέρδη ανά μετοχή παρουσίασε 1,33 δολάρια έναντι 82 σεντς που αναμένονταν από την Refinitiv.

Στα έσοδα παρουσίασε 7,71 δισ. δολάρια, όσα δηλαδή αναμένονταν.

Το Netflix αλλά και αναλυτές είχαν προβλέψει ένα μεγάλο άλμα στους συνδρομητές προς τα τέλη του 2021, όταν η εταιρεία κυκλοφόρησε νέες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Η εταιρεία πρόσθεσε 8,28 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές το τέταρτο τρίμηνο. Οι αναλυτές περίμεναν ότι η εταιρεία θα προσθέσει 8,19 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές, σύμφωνα με εκτιμήσεις του StreetAccount. Το Netflix πρόσθεσε 4,4 εκατομμύρια συνδρομητές το τρίτο τρίμηνο. Ωστόσο, η πρόβλεψη για 2,5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές στο πρώτο τρίμηνο του 2022, έναντι 3,98 εκατομμύρια το 2021, ήταν αυτή που έφερε τριγμούς στην μετοχή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider