Υποχρεωτική πλέον η χρήση μάσκας στα καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υποχρεωτική πλέον η χρήση μάσκας στα καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ
Apple
Υποχρεωτική καθίστανται πλέον η χρήση της μάσκας στα καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ καθώς αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού σε όλη τη χώρα.

Υποχρεωτική καθίστανται πλέον η χρήση της μάσκας στα καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ καθώς αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το CNBC, η Apple απαιτούσε τη χρήση μάσκας μόνο σε ορισμένα καταστήματα των ΗΠΑ και σε περιοχές που υπήρχε αυτή η απαίτηση. Έτσι μέσω της ανακοίνωσής της την Τρίτη η Apple καθιστά πλέον υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για ολό το αγοραστικό κοινό ακόμη και σε πολιτείες που δεν απαιτούν τη λήψη τέτοιων μέτρων σε εσωτερικούς χώρους.

Η επαναφορά της μάσκας εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πόσο κανονική αναμένεται να είναι η περίοδος των εορταστικών αγορών καθώς τα περιοριστικά μέτρα επανέρχονται λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για την μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία δείχνει να είναι πιο μεταδοτική.

«Παρακολουθούμε τακτικά τις συνθήκες και θα προσαρμόσουμε τα υγειονομικά μέτρα στα καταστήματα για να υποστηρίξουμε την ευημερία των πελατών και των εργαζομένων», δήλωσε εκπρόσωπος της Apple σύμφωνα με το CNBC.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Apple έκλεισε όλα τα καταστήματά της το 2020 ως απάντηση στην πανδημία του Covid και αφού όλα τα καταστήματα στις ΗΠΑ άνοιξαν ξανά νωρίτερα φέτος, ζήτησε από το προσωπικό της να φορά μάσκες και να απολυμαίνει τους δημόσιους χώρους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider