Σε "Block" μετονομάζεται η Square του Τζακ Ντόρσεϊ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε "Block" μετονομάζεται η Square του Τζακ Ντόρσεϊ
"Block" θα ονομάζεται στο εξής η εταιρεία πληρωμών Square του πολυεκατομμυριούχου Τζακ Ντόρσι, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, καθώς η αμερικανική εταιρεία επιθυμεί να επικεντρωθεί στις νέες τεχνολογίες, όπως το blockchain και να επεκταθεί πέρα από τα όρια της συγκεκριμένης αγοράς.

"Block" θα ονομάζεται στο εξής η εταιρεία συστημάτων πληρωμής Square του πολυεκατομμυριούχου πρώην CEO της Twitter Τζακ Ντόρσεϊ, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, καθώς η αμερικανική εταιρεία επιθυμεί να επικεντρωθεί στις νέες τεχνολογίες, όπως το blockchain και να επεκταθεί πέρα από τα όρια της συγκεκριμένης αγοράς.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή του ονόματος θα τεθεί σε ισχύ από τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η απόφαση αντανακλά την πρόθεση της εταιρείας να δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ωστόσο, η μετοχή της εταιρείας θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται υπό τον διακριτό τίτλο SQ στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

«Το Block είναι ένα νέο όνομα, αλλά ο σκοπός μας αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση παραμένει ο ίδιος», υπογράμμισε σε δήλωσή του CEO της εταιρείας, σημειώνοντας πως ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο επεκτεινόμαστε ή αλλάζουμε, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εργαλεία που θα ενισχύσουν την πρόσβαση όλων στην οικονομία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Square: Εξετάζει το ενδεχόμενο να φτιάξει σύστημα εξόρυξης bitcoin

Η Square του Τζακ Ντόρσεϊ εξαγόρασε την αυστραλιανή Afterpay για 29 δισ. δολάρια

gazzetta
gazzetta reader insider insider