Λανακάμ: Αύξηση 25,84% του κύκλου εργασιών στο γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λανακάμ: Αύξηση 25,84% του κύκλου εργασιών στο γ' τρίμηνο
Ο κύκλος εργασιών στο γ' τρίμηνο του 2021 παρουσιάζει αύξηση 25,84% για την εταιρεία και 26,65% για τον όμιλο.

Aύξηση 25,84% εμφάνισε το γ' τρίμηνο του 2021 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Λανακάμ και 26,65% του ομίλου σε σχέση με το γ' τρίμηνο του 2020, παρόλο των επιπτώσεων της πανδημίας covid-19.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία επηρεάζεται δυσμενώς από την πανδημία «covid-19». Ο κύριος κωδικός δραστηριότητας της εταιρείας εντάσσεται στις πληττόμενες κατηγορίες επιχειρήσεων και ο κωδικός δραστηριότητας των καταστημάτων λιανικής πώλησης ιματισμού ανήκει σε αυτούς τους κωδικούς που επιβλήθηκε υποχρεωτική αναστολή των λειτουργιών βάση υπουργικής απόφασης.

Η διοίκηση της εταιρείας σημειώνει πως παρακολουθεί τις εξελίξεις της πανδημίας, αξιολογεί τους κινδύνους και λαμβάνει όποια μέτρα κρίνονται αναγκαία για τον περιορισμό των επιπτώσεων της Πανδημίας στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και την διασφάλιση την επιχειρηματική λειτουργία της εταιρείας και του ομίλου. Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι το εν λόγω υγειονομικό γεγονός, δεν θα επηρεάσει την συνέχιση της δραστηριότητας του ομίλου.

Όπως σημειώνει η Λανακάμ, η διατήρηση των δεδομένων στις βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις κατά το Γ τρίμηνο 2021 στον Όμιλο και στην Εταιρεία οφείλεται στον εξορθολογισμό και τις οικονομίες κλίμακος παράλληλα με την ενίσχυση του τζίρου της εταιρείας ,για την διατήρηση της ταμειακής ρευστότητας της εταιρείας λόγω των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης του covid-19 και της ενεργειακής κρίσης.

Οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης δεν έχουν επηρεάσει την οικονομική κατάσταση της εταιρείας λόγω της περιοδικότητας των παραγγελιών – πωλήσεων. Η συνέχιση της ενεργειακής κρίσης δεν αναμένεται να επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider