Η Wolt «πάει» Χανιά – Η πέμπτη κατά σειρά πόλη εντός του 2021

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Wolt «πάει» Χανιά – Η πέμπτη κατά σειρά πόλη εντός του 2021
Η εταιρεία προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του portfolio της εφαρμογής με νέες κατηγορίες προϊόντων.

Συνεχίζεται δυναμικά η γεωγραφική επέκταση της Wolt, με τα Χανιά να αποτελούν τη νέα πόλη στην οποία είναι διαθέσιμη η δημοφιλής εφαρμογή online delivery.

Παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η ανάπτυξη του portfolio της εφαρμογής με νέες κατηγορίες προϊόντων.

Η πόλη των Χανίων είναι η πέμπτη πόλη στην οποία η Wolt εγκαινιάζει τη λειτουργία της εντός του 2021, μετά το Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Βόλο. H Wolt αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τα εστιατόρια και καταστήματα της πόλης, καθώς μέσω της εφαρμογής μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Παράλληλα, παρέχει συμπληρωματικό εισόδημα στους συνεργάτες διανομείς, οι οποίοι επιλέγουν ελεύθερα πότε, πού και πώς θέλουν να εργαστούν. Επιπλέον, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για ακόμη πιο εύκολη πλοήγηση.

Οι πελάτες της Wolt λαμβάνουν στην πόρτα τους ό,τι χρειαστούν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, ενώ παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Οι συναλλαγές τους γίνονται τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά, ενώ παρέχεται και ο προγραμματισμός της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες της Wolt έχουν στη διάθεσή τους ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη λειτουργία της Wolt στα Χανιά» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και πρόσθεσε ότι «Η οικογένεια της Wolt μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους πελάτες στις πόλεις που δραστηριοποιούμαστε να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια και οφέλη της Wolt. Στη Wolt κάνουμε τη διαδικασία ανακάλυψης και διανομής φαγητού, καθώς και άλλων προϊόντων πιο εύκολη από ποτέ».

Η επέκταση της Wolt στα Χανιά έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του deal της φινλανδικής Wolt Enterprises με τη DoorDash, που έρχεται να «ταράξει τα νερά» στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της διανομής τροφίμων παγκοσμίως. Η αμερικανική DoorDash προχωρά στην εξαγορά της Wolt Enterprises, έναντι τιμήματος 7 δισ. ευρώ, σε μια σύμπραξη που στοχεύει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο του online delivery.

Το μεγάλο deal δεν αναμένεται να επιφέρει αλλαγές στις δραστηριότητες της Wolt στην ελληνική αγορά. O σχεδιασμός της εταιρείας επί ελληνικών συνόρων συνεχίζεται ως έχει, με το αναπτυξιακό πλάνο και τη γεωγραφική της επέκταση να προχωρούν απρόσκοπτα. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την επέκταση της εταιρείας στα Χανιά.

Το γεγονός ότι δύο ισχυρές εταιρείες ενώνουν δυνάμεις υπό μια στέγη, παρέχει το έναυσμα για ακόμη πιο δυναμική συνέχεια στις δραστηριότητες της Wolt στην Ελλάδα.

Η δημοφιλής εφαρμογή Wolt ήρθε στην Ελλάδα πριν από 2,5 περίπου χρόνια, ενώ ο κατάλογος των καταστημάτων τόσο στον τομέα του φαγητού - όσο και με την είσοδο νέων κατηγοριών λιανικής - διευρύνεται συνεχώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέα υπερδύναμη στον κλάδο του online delivery – Τι σημαίνει για την ελληνική αγορά το deal της DoorDash με τη Wolt

gazzetta
gazzetta reader insider insider