Η Apple προωθεί τον εντοπισμό τροχαίων ατυχημάτων από τα iPhone

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Apple προωθεί τον εντοπισμό τροχαίων ατυχημάτων από τα iPhone
Στόχος της εταιρείας είναι από το 2022 να χρησιμοποιούνται τα κινητά τηλέφωνα της για τον εντοπισμό τροχαίων ατυχημάτων.

Λειτουργίες με στόχο την ενίσχυση της τροχαίας ασφάλειας θέλει να εισάγει η Apple στα iPhone, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Όπως αναφέρει η WSJ, στόχος της εταιρείας είναι από το 2022 να χρησιμοποιούνται τα κινητά τηλέφωνα της για τον εντοπισμό τροχαίων ατυχημάτων και στη συνέχεια να ειδοποιούνται αυτόματα οι αστυνομικές αρχές ώστε να σπεύδουν στο σημείο του ατυχήματος.

Για τον εντοπισμό των ατυχημάτων, τα iPhone θα χρησιμοποιούν στοιχεία όπως η επιτάχυνση που καταγράφει το τηλέφων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

Στη NΔ προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος - Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider