Στην κυκλοφορία τα δύο νέα επιχειρηματικά τζετ της Textron

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην κυκλοφορία τα δύο νέα επιχειρηματικά τζετ της Textron
Στην κυκλοφορία δύο νέων επιχειρηματικών τζετ τύπου Cessna προχώρησε η αμερικανική εταιρεία αεροναυπηγικής Textron Inc., καθώς βλέπει την ζήτηση για νέα αεροσκάφη -ειδικά για επιχειρηματικά ταξίδια- να ανακάμπτει με ταχείς ρυθμούς από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην κυκλοφορία δύο νέων επιχειρηματικών τζετ τύπου Cessna προχώρησε η αμερικανική εταιρεία αεροναυπηγικής Textron Inc., καθώς βλέπει την ζήτηση για νέα αεροσκάφη -ειδικά για επιχειρηματικά ταξίδια- να ανακάμπτει με ταχείς ρυθμούς από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία με έδρα το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ αναμένεται να ξεκινήσει να λαμβάνει τις παραγγελίες για τα δύο νέα αεροσκάφη, το Citation M2 Gen2 και το Citation XLS Gen2, ενώ σύμφωνα με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2022.

Σημειώνεται παράλληλα πως η Textron αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις για τα κέρδη της το 2022 για δεύτερη φορά φέτος, καθώς η ζήτηση για την αγορά επιχειρηματικών τζετ ανακάμπτει γρηγορότερα σε σχέση με τις εμπορικές πτήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Embraer - NetJets: Συμφωνία ύψους 1,2 δισ. δολαρίων για πώληση 100 νέων τζετ Phenom 300E

Bombardier: Συμφωνία για πώληση 20 τζετ Challenger 350 έναντι μισού δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider