Facebook: Βάζει στον «πάγο» τα νέα προϊόντα και ξεκινά έρευνες για τα υφιστάμενα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Facebook: Βάζει στον «πάγο» τα νέα προϊόντα και ξεκινά έρευνες για τα υφιστάμενα
H Facebook καθυστερεί αυτές τις μέρες το λασάρισμα νέων προϊόντων, μεταδίδει η WSJ επικαλούμενη ανώνυμες πηγές. Αιτία είναι τα δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και η ακρόαση ενώπιον του Κογκρέσου που σχετίζονται με τη διαρροή εσωτερικών εγγράφων.

H Facebook καθυστερεί αυτές τις μέρες το λασάρισμα νέων προϊόντων, μεταδίδει η WSJ επικαλούμενη ανώνυμες πηγές. Αιτία είναι τα δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και η ακρόαση ενώπιον του Κογκρέσου για τη διαρροή εσωτερικών εγγράφων που δείχνουν ότι οι πλατφόρμες της είναι επιβλαβείς.

Τα στελέχη της γνωστής εταιρείας social media έχουν επίσης παγώσει τις εργασίες πάνω σε νέα αλλά και υφιστάμενα προϊόντα ενώ πάνω από 10 άνθρωποι ασχολούνται με την αξιολόγηση της φήμης της εταιρείας, εξετάζοντας τι κριτική δέχεται η facebook και διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα του δεν επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά.

Σε ανάρτησή του στο facebook, o CEO Mark Zuckerberg ζήτησε από τα στελέχη του να μειώσουν πολύ τη δουλειά στην εταιρεία τις επόμενες μέρες και να εντείνουν την έρευνα στα προϊόντα της εταιρείας.

«Πέρασα πολλές ώρες σκεπτόμενος το είδος των εμπειριών που θέλω να έχουν τα παιδιά μου και άλλα παιδιά στο διαδίκτυο και είναι πολύ σημαντικό για μένα ο,τιδήποτε φτιάχνουμε να είναι ασφαλές και καλό για τα παιδιά», έγραψε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider