ΕΥ Ελλάδος: Για 12η χρονιά κορυφαίος πάροχος φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΥ Ελλάδος: Για 12η χρονιά κορυφαίος πάροχος φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα
Ernst and Young
Το φορολογικό περιοδικό International Tax Review απένειμε στην EY Ελλάδος το βραβείο “Greece Transfer Pricing Firm of the Year”, για δωδέκατη φορά.

Για τις υψηλού επιπέδου φορολογικές υπηρεσίες ενδοομιλικών συναλλαγών (transfer pricing) που προσφέρει στην ελληνική αγορά, διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά η EY Ελλάδος. Συγκεκριμένα, το διεθνούς φήμης φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR), απένειμε στην EY Ελλάδος το βραβείο “Greece Transfer Pricing Firm of the Year”, για δωδέκατη φορά και για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων ITR EMEA Tax Awards 2021, που διοργανώνονται από το 2005.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή διάκριση, ο κος Στέφανος Μήτσιος, Partner και Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Για μια ακόμη χρονιά, η ΕΥ βραβεύεται για τις υψηλού επιπέδου φορολογικές υπηρεσίες ενδοομιλικών συναλλαγών που προσφέρει στην ελληνική αγορά. Η βράβευση αυτή, αποτελεί αναγνώριση του επαγγελματισμού και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων της ΕΥ, που μας κάνουν όλους υπερήφανους. Σε μια δύσκολη χρονιά, και ενώ το παγκόσμιο φορολογικό περιβάλλον μεταβάλλεται ραγδαία, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας τις συμβουλές, τις καινοτόμες λύσεις και την καθοδήγηση που οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider