Alpha Αστικά Ακίνητα: Παραιτήσεις και εκλογή νέου μέλους στο Δ.Σ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alpha Αστικά Ακίνητα: Παραιτήσεις και εκλογή νέου μέλους στο Δ.Σ.
Η Αγγελική Σαμαρά ορίστηκε ανεξάρτητο με εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας

Η Αγγελική Σαμαρά ορίστηκε ανεξάρτητο με εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Alpha Αστικά Ακίνητα, στη θέση του παραιτηθέντος Βαγγέλη Σαράντη Λώλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, «το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε κατά την 06.09.2021 και, σε συνέχεια σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων, εξέλεξε στην θέση του παραιτηθέντος μέλους κ. Ευαγγέλου –Σαράντη Λώλου, την κα. Αγγελική Δ. Σαμαρά ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος αυτού. Παράλληλα, επέλεξε αυτήν ως δεύτερο ανεξάρτητο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, που είναι όργανο του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ως μέλος στην Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Επίσης ανακοινώνει την παραίτηση από μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας του κ. Νικόλαου Ρ. Χρυσανθόπουλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά το καταστατικό της εταιρείας και τον νόμο αποφασίζει την μη εκλογή νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος και συνεχίζει τις δραστηριότητες του με τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπό επταμελή σύνθεση. Κατόπιν των ανωτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα για το υπόλοιπο της θητείας του ήτοι έως 25/08/2023».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider