T-Mobile: Εκλάπησαν τα προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. χρηστών στις ΗΠΑ από την κυβερνοεπίθεση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
T-Mobile: Εκλάπησαν τα προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. χρηστών στις ΗΠΑ από την κυβερνοεπίθεση
Μεταξύ των στοιχείων που εκλάπησαν βρίσκονται τα ονόματα των χρηστών, οι αριθμοί ασφάλειας τους, οι άδειες οδήγησης τους και οι ημερομηνίες γέννησης τους.

Η T-Mobile των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως κατά την τελευταία μεγάλη κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η εταιρεία εκλάπησαν τα προσωπικά δεδομένα 49 εκατ. Αμερικανών χρηστών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δεύτερου μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου στις ΗΠΑ, μεταξύ των στοιχείων που εκλάπησαν βρίσκονται τα ονόματα των χρηστών, οι αριθμοί ασφάλειας τους, οι άδειες οδήγησης τους και οι ημερομηνίες γέννησης τους.

Η T-Mobile υποστηρίζει ότι κανένα από τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της δεν εκλάπη, συμπληρώνοντας ότι για τους χρήστες που έπεσαν θύμα της επίθεσης θα δοθεί δωρεάν πρόγραμμα παροχής διαφύλαξης ταυτότητας για 2 χρόνια.

Ακόμα, η εταιρεία πρόσθεσε ότι η έρευνα για να διαπιστωθεί το πως έγινε η επίθεση είναι υπό εξέλιξη

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ποιοι ιδιοκτήτες θα γλιτώσουν φόρο - Τα 4 «κλειδιά» για τα αφορολόγητα ενοίκια

Leonardo Hotels: Νέα επένδυση 45 εκατ. ευρώ σε πεντάστερο στη Χαλκιδική και σχέδιο περαιτέρω επέκτασης το 2026

Διευρύνει το δίκτυό του ο Σκλαβενίτης – Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider