Η Solidus Χρηματιστηριακή στάθηκε στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Solidus Χρηματιστηριακή στάθηκε στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου
Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή με αυξημένο το  αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στάθηκε στο πλευρό του  Έλληνα Πολυνίκη Αθλητή Κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου και τον στήριξε σε όλα τα στάδια της δύσκολης περιόδου της προετοιμασίας για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή με αυξημένο το αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα Πολυνίκη Αθλητή Κωπηλασίας Στέφανου Ντούσκου και τον στήριξε σε όλα τα στάδια της δύσκολης περιόδου της προετοιμασίας για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Nτούσκος μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας μαζί του, για το αγωνιστικό του πνεύμα, την ακεραιότητα και το ήθος του. Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της SOLIDUS ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΕΠΕΥ σε όλη την Ελλάδα συγχαίρουν τον Έλληνα Πρωταθλητή και Χρυσό Ολυμπιονίκη για την κατάκτηση του αυτή.

Η SOLIDUS Χρηματιστηριακή xαράζει κοινή πορεία με τον Έλληνα Πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκο ο οποίος έχει γεννηθεί στα Ιωάννινα, ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και κατέκτησε με σκληρή δουλειά, συνέπεια και επιμονή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το μετάλλιο αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς προσπάθειας του Χρυσού Ολυμπιονίκη. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ήταν και πριν την χθεσινή του επιτυχία ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ και έχει τιμήσει την Ελλάδα με πολλές διεθνείς διακρίσεις, πάρα το νεαρό της ηλικίας του, με σημαντικότερες:

• 6η θέση Ολυμπιακοί Αγώνες Rio de Janeiro, Brazil 2016 LM4-

• 2η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Sarasota-Bradenton, USA 2019 BM1X

• 2η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Rotterdam, Netherlands 2016 BLM2-

• 3η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Plovdiv, Bulgaria 2015 BLM2-

• 3η θέση Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών Lucerne, Switzerland 2016 LM4-

• 4η θέση Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Poznan, Polska 2018 BM2-

• 1η θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Brest, Belarus 2018 BM2X

• 4η θέση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Varese, Italy 2021 M1X

• 1η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 Tarragona, Spain M2X

• Τωρινός Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ στο Σκιφ Ανδρών U23

• Πολλαπλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, ρεγκάτες και βαλκανικά πρωταθλήματα

Υπήρξε Πολυνίκης πρωταθλητής Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας σε πολλές κατηγορίες του αθλήματος της κωπηλασίας αναρίθμητα μετάλλια, μεταξύ αυτών και 23 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider