JPMorgan Chase: Επιστροφή στο γραφείο - Εξετάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
JPMorgan Chase: Επιστροφή στο γραφείο - Εξετάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων
Μέχρι στιγμής, τόσο οι εμβολιασμένοι, όσο και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι καλούνται να επιστρέψουν στα γραφεία εργασίας τους μέχρι τις 6 Ιουλίου. 

Η JPMorgan Chase προτρέπει τους εργαζόμενους της στην ΗΠΑ να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, με μία προειδοποίηση πως το αμέσως επόμενο διάστημα ίσως κριθεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία τους.

Σύμφωνα με εσωτερική επιστολή που κυκλοφόρησε στην εταιρεία ο τραπεζικός κολοσσός ζητά από τους εργαζομένους της στις ΗΠΑ να ενημερώσουν την εταιρεία, με μία ειδικά φόρμα υγείας, για το αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, τόσο οι εμβολιασμένοι, όσο και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι καλούνται να επιστρέψουν στα γραφεία εργασίας τους μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, σύμφωνα με το CNBC, οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι δεν θα χρειαστεί να φοράνε μάσκα εν ώρα εργασίας, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας και να καταχωρούν καθημερινά την κατάσταση της υγείας τους σε καθημερινή βάση, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid, με επιπρόσθετο μέτρο τα εβδομαδιαία τεστ Covid.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs και JP Morgan καθυστερούν την επιστροφή των εργαζομένων τους στα γραφεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider