Επιτέλους μια τηλεοπτική παραγωγή χωρίς ηθοποιούς, αλλά με πραγματικούς ανθρώπους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιτέλους μια τηλεοπτική παραγωγή χωρίς ηθοποιούς, αλλά με πραγματικούς ανθρώπους
Η νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς βάζει σε πρώτο πλάνο τους αληθινούς πρωταγωνιστές της.

Οι περισσότερες καμπάνιες που παίζουν σε τηλεόραση, youtube και social media έχουν για πρωταγωνιστές celebrities και μοντέλα και παρουσιάζουν τις εταιρείες που προβάλλουν σαν να είναι κάτι αποστειρωμένο, απόμακρο και απρόσωπο. Η Lidl Ελλάς με την νέα της καμπάνια κάνει τη διαφορά. Κάνει πρωταγωνιστές τους πραγματικούς εργαζόμενούς της. Αυτούς που την εκπροσωπούν καθημερινά στα γραφεία και τα καταστήματά της.

Πίσω από κάθε brand βρίσκονται απλοί, καθημερινοί άνθρωποι. Άνθρωποι σαν την Έφη, την Ελίνα, τον Γιάννη, τον Βασίλη, τη Δώρα τον άλλο Γιάννη (όταν σε ένα spot συμμετέχουν πραγματικοί άνθρωποι, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθούν δύο με το ίδιο όνομα), την Βάνα, τον Βαλάντη, την Ελίζα, τον Νίκο, οι οποίοι εργάζονται στην Lidl Ελλάς και δεν αποτελούν την εικόνα της εταιρείας μόνο στα καταστήματα, τα logistics centers και τα γραφεία της, αλλά και στην προβολή, πρωταγωνιστώντας στη νέα της τηλεοπτική καμπάνια. Αφού η Lidl Ελλάς τους πίστεψε, τους έδωσε όλα όσα χρειάζονται κι εκείνοι με την σειρά τους άρπαξαν την ευκαιρία, δούλεψαν, έκαναν ομάδες, πέτυχαν στόχους, ανελίχθηκαν και είναι περήφανοι με όλα όσα καταφέρνουν.

Γιατί πίσω από κάθε προϊόν που παίρνουμε από το ράφι κάποιου καταστήματος της και το προσθέτουμε στο καλάθι μας, κρύβονται εκατοντάδες εργατοώρες δεκάδων διαφορετικών ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί προκειμένου να καλυφθεί κάθε μας ανάγκη. Έχουν συνεργαστεί άνθρωποι από τμήματα που δεν είχαμε καν φανταστεί πως υπάρχουν, όπως τμήμα Packaging, τμήμα Recycling, τμήμα Legal - Compliance - Προσωπικών δεδομένων και IT Hub, το οποίο έχοντας έδρα στην Ελλάδα διαχειρίζεται εμπορικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν πάνω 300.000 υπάλληλοί μας σε 33 χώρες και υποστηρίζει πάνω από 11.000 καταστήματα .

#teamLidl Success Story

Η Lidl Ελλάς έχει πολλά success stories σαν αυτά που αναφέρονται στο spot. Success stories ανθρώπων που κατάφεραν να ανελιχθούν χωρίς να παίζει ρόλο το φύλο ή ηλικία τους. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τις παρακάτω βασικές αρχές του #teamlidl:

1. Ξεπέρασε τον εαυτό σου κάθε μέρα
Ανακάλυψε μια νέα πρόκληση κάθε μέρα και νιώσε την ικανοποίηση του να γίνεσαι καλύτερη/ος και να φέρνεις αποτελέσματα. Το δυναμικό περιβάλλον εργασίας και η κουλτούρα του #teamlidl, ευνοεί την πρωτοβουλία, σου δίνει την ευκαιρία να αναλάβεις ευθύνες και να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου.

2. Στο #teamlidl μαθαίνεις κι εξελίσσεσαι
Θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Γιατί στη Lidl Ελλάς το εννοούν και το παρακινούν. Οργανώνουν και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες μάθησης με εξαιρετικά προγράμματα εκπαίδευσης σε όλο το #teamlidl. Πιστεύουν ότι οι επαγγελματικές δυνατότητες δεν έχουν όρια - γι’ αυτό σε βοηθούν να τις ενισχύσεις για να μπορείς να εξελιχθείς και να αναλάβεις και νέους ρόλους και περισσότερες ευθύνες. Με λίγα λόγια, αποκτάς και γνώση και εμπειρία και εξελίσσεσαι μαζί με την Lidl Ελλάς.

3. Γίνε, λοιπόν, μέρος του success story της Lidl Ελλάς
Γίνε κι εσύ μέρος του success story της Lidl Ελλάς και δες τι σημαίνει να είσαι μέλος μιας ομάδας που είναι ηγέτης στην κατηγορία. Τι σημαίνει να εργάζεσαι για έναν κορυφαίο εργοδότη που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να κάνει τη διαφορά. Σημαίνει ότι ανταμείβεσαι για τη δουλειά που κάνεις και κερδίζεις από τους καλύτερους μισθούς στην αγορά της λιανικής. Σημαίνει ότι μπορείς να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια κι έτσι να μη σε απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

H Lidl Ελλάς με τη νέα της καμπάνια μας βοηθά να δούμε πίσω από τις ταμπέλες και τα στερεότυπα. Μας δείχνει πως οι εργαζόμενοι της δεν μένουν στάσιμοι, χωρίς κίνητρο για να κάνουν το κάτι παραπάνω και να εξελιχθούν. Στην Lidl Ελλάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι άνθρωποί της αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας της – όλα όσα είναι, τα έχει πετύχει χάρη σ’ αυτούς. Χάρη στο ταλέντο και στα skills τους, η Lidl Ελλάς μαθαίνει, βελτιώνεται και αναπτύσσεται. Γι' αυτό και είναι δίπλα τους και τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Γι' αυτό τους δίνει τον ρόλο που τους αξίζει στη νέα της καμπάνια. Τον πρωταγωνιστικό.

Δες τους ανθρώπους, μάθε περισσότερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider