Live tracking των οχημάτων βοηθείας της Europ Assistance Greece με την υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Live tracking των οχημάτων βοηθείας της Europ Assistance Greece με την υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker
Συνεχής ενημέρωση των ασφαλισμένων για την ακριβή θέση και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος βοηθείας 100% κάλυψη της ελληνικής επικράτειας.

Την αναβάθμιση της υπηρεσίας live tracking των οχημάτων βοηθείας, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Fleet Tracker, ανακοινώνει η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτιδας εταιρείας σε υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας και Βοήθειας. Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker αξιοποιώντας το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα (και βραβευμένο ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» από την Ookla), καλύπτει το σύνολο της χώρας, παρέχοντας σιγουριά και ασφάλεια στους ασφαλισμένους. Λειτουργίες όπως η παρακολούθηση της θέσης του οχήματος, η βελτιστοποίηση της χρήσης πόρων και η πλήρης αναφορά για κάθε πτυχή λειτουργίας του στόλου, αποτελούν μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας COSMOTE Fleet Tracker. Πλεονεκτήματα, που απολαμβάνουν, πλέον, οι ασφαλισμένοι της Europ Assistance Greece.

Μέσω του COSMOTE Fleet Tracker, δημιουργήθηκε μία νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τους ασφαλισμένους της Europ Assistance σε περίπτωση αιτήματος βοήθειας. Πλέον, οι ασφαλισμένοι ενημερώνονται για την ακριβή θέση και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος βοήθειας στον τόπο του συμβάντος, ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο μήνυμα που αποστέλλεται στο κινητό τους, αμέσως μετά την αναγγελία βλάβης ή ατυχήματος. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την πορεία του οχήματος απλά και με ένα κλικ, γιατί “You Live, We Care”!

Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker

Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker, είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικών οχημάτων και στόλων, βασισμένη στο Internet of Things (IoT), που διαθέτει η COSMOTE σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete, με εξειδίκευση στα connected vehicles.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όλων των επαγγελματικών κλάδων, με οχήματα κάθε τύπου. Με τις προηγμένες δυνατότητες διασύνδεσης που παρέχει σε πραγματικό χρόνο, το COSMOTE Fleet Tracker βοηθά τις εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, ενισχύοντας, παράλληλα, την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider