Ελλάδα
23-12-2020 | 11:52

Το Cosmossport.gr “πρωταθλητής” το 2020 στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο με πάνω από 800.000 παραγγελίες & πλατινένια διάκριση

Newsroom
Μοιράσου το
Το Cosmossport.gr “πρωταθλητής” το 2020 στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο με πάνω από 800.000 παραγγελίες & πλατινένια διάκριση

Οι διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την επί συναπτά έτη ηγετική ψηφιακή θέση της Κόσμος Σπορ Α.Ε., η οποία κατέχει σημαντική τεχνογνωσία και σταθερά ανοδικά αποτελέσματα. Ειδικά το 2020, ο οργανισμός επένδυσε σημαντικά σε ταλέντο και την ανάπτυξη καινοτόμων, αποκλειστικά ηλεκτρονικών υπηρεσιών, με μέλημα την παροχή ασφαλών συναλλαγών την περίοδο της πανδημίας.

Απαντώντας στην ανάγκη του καταναλωτή για γρήγορη και ανέπαφη παραλαβή, το Cosmossport.gr λάνσαρε το πρώτο Drive In σημείο παραλαβής online παραγγελιών εντός 24ώρου. Επιπλέον δημιούργησε digital υπηρεσίες όπως το Home Try On, τη δυνατότητα δοκιμής προϊόντων στο σπίτι με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 24 ώρου, το On line Stylist και την eGiftcard. Παράλληλα αύξησε σε εύρος την προϊοντική του γκάμα, σε περισσότερους από 25.000 κωδικούς, εξυπηρετώντας εξειδικευμένα segments της αγοράς, ενώ λάνσαρε τη νέα multistore ηλεκτρονική πλατφόρμα του με προηγμένες δυνατότητες personalization.

H Κόσμος Σπορ Α.Ε δείχνει το δρόμο του επιτυχημένου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες τόσο στις υπηρεσίες του πελάτη, όσο και στο Supply Chain, ενώ τον Ιούνιο του 2020 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νεότευκτο logistics center της εταιρείας επιφάνειας 7.000 τμ υλοποιώντας επενδυτικό σχέδιο ύψους 1εκ ευρώ.

Το 2020 τα ηλεκτρονικά κανάλια της Κόσμος Σπορ Α.Ε. (Cosmos Sport, Sneaker10, Sportsfactory, Slamdunk) πραγματοποίησαν άνω του 50% των ετήσιων πωλήσεων, με το ηλεκτρονικό εμπόριο να παραμένει προτεραιότητα και προσωπική ενασχόληση της διοίκησης, ενώ συνεχίζονται οι επενδύσεις σε ανθρώπινο ταλέντο σε διάφορες θέσεις σε στενή συνεργασία με κορυφαία ιδρύματα και φορείς της χώρας.

Δείτε το σχετικό video για τις φετινές διακρίσεις.

#cosmossport

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.