Folli Follie: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Folli Follie περνούν σήμερα, Τρίτη, οι ήδη προφυλακισμένοι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, καθώς και η Καίτη Κουτσολιούτσου η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη με όρους, προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική απολογία για την πολύκροτη υπόθεση.

Τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για επιπλέον διερευνώμενες πράξεις ξεπλύματος χρήματος και χειραγώγησης, με τη συγκεκριμένη κλήση από την ανακρίτρια να συμπίπτει χρονικά με δημοσιοποίηση της έκθεσης της PwC και των email που περιλαμβάνει στα οποία γίνονται αναφορές σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Η κλήση από την ανακρίτρια ωστόσο είχε προηγηθεί των όσων ήρθαν στο φως της δημοσιότητα και δεν συνδέεται με την έκθεση της PwC.

Tην ίδια ώρα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας έχουν προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάσσουν αιχμηρές ανακοινώσεις και τα στελέχη που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, να «απαντούν» με μηνύσεις. Η έκθεση είχε διαβιβαστεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται τις έρευνες για τη Folli Follie ενώ στη συνέχεια η δικογραφία έφθασε στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και μελετάται προκειμένου να αποφασιστεί εάν η υπόθεση να οδηγηθεί στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Τα πολιτικά «απόνερα» από την έκθεση της PwC για τη Folli Follie

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider