Επιχειρήσεις
15-10-2020 | 08:44

H Εθνική Ασφαλιστική και η θετική έκπληξη Κωσταντά

Μοιράσου το
H Εθνική Ασφαλιστική και η θετική έκπληξη Κωσταντά

Αντιμέτωποι με μια εξαιρετικά θετική έκπληξη θα βρεθούν όπως μαθαίνω οι μέτοχοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας –που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες- θα είναι πολύ καλύτερα του αναμενόμενου.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί και προσωπική δικαίωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Σταύρου Κωνσταντά, ο οποίος όχι μόνο βελτίωσε τα μεγέθη της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και παράλληλα «έκλεισε τα στόματα» όσων έκαναν λόγο για χαμηλό τίμημα στην πώληση λόγω των κακών αποτελεσμάτων.

Όπως μου λένε, οι ανακοινώσεις της εταιρείας θα είναι τόσο εντυπωσιακές ώστε δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο στους «καλοθελητές»  που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα. Και παράλληλα, θα αποτελέσουν ένα ακόμη διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, η οποία βρίσκεται σε καίριο σημείο των διαπραγματεύσεων αναφορικά με το μέλλον της θυγατρικής της.

Όπως μαθαίνω, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το σήριαλ πρέπει να τελειώσει και  τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έφερε η διοίκηση Κωνσταντά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για το ιδανικό φινάλε.

The Insider

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.