Πωλήθηκε η Victoria's Secret για 525 εκατ. δολάρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πωλήθηκε η Victoria's Secret για 525 εκατ. δολάρια
Η Sycamore Partners ήταν αυτή που αγόρασε το 55% της Victoria's Secret. 

Στα χέρια της Sycamore Partners πέρασε η διάσημη εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από το πρωί της Πέμπτης. Η Sycamore Partners απέκτησε το 55% της Victoria's Secret.

Παρ' ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τίμημα ύψους 1,1 δισ. δολαρίων, η οριστική συμφωνία έκλεισε στα 525 εκατ. δολάρια. Η Sycamore Partners είναι γνωστή για τις εξαγορές της, αφού πρόσφατα απέκτησε και μερίδιο στη Staples. H L Brands, που είναι και η μητρική της Victoria's Secret, θα διατηρήσει το 45% της εταιρείας.

Οι δύσκολοι μήνες που προηγήθηκαν

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η πώληση της Victoria's Secret έρχεται μετά από μια δύσκολη περίοδο. Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν ακυρώθηκε το ετήσιο σόου μόδας της εταιρείας, μετά τις ανακοινώσεις της Victoria's Secret πως θα πρέπει να «επαναξιολογήσει» το σόου.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις αρχές του τρέχοντος μήνα, οι New York Times τάραξαν τα νερά όταν αποκάλυψαν «συμπεριφορές μισογυνισμού και εκφοβισμού» στο εσωτερικό της Victoria's Secret.

Επιπλέον ο Γουέξνερ έχει ήδη βρεθεί στο στόχαστρο, το τελευταίο διάστημα, για τις σχέσεις με τον Τζέφρι Επστάιν.

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, η L Brands ανακοίνωσε ότι βάζει «λουκέτο» σε 53 καταστήματα της Victoria's Secret.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider