Avengers: Endgame: Η Marvel προειδοποιεί για πολλά spoilers (pic)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Avengers: Endgame: Η Marvel προειδοποιεί για πολλά spoilers (pic)
Μετά την τεράστια διαρροή για την τελευταία ταινία των Avengers η Marvel κάνει καμπάνια με το #DontSpoilTheEndgame.

Προειδοποίηση και... παράκληση ταυτόχρονα στέλνει η Marvel στους φανς των Avengers μετά τη διαρροή σημαντικού υλικού και σκηνών (spoilers) που δεν έχουν προβληθεί. Η Marvel ζητά από τους φανς να μείνουν μακριά από το internet!

Η εταιρεία παραγωγής Walt Disney έχει κρατήσει όλα τα στοιχεία, για την ιστορία και τους χαρακτήρες της τελευταίας ταινίας, ως επτασφράγιστο μυστικό. Τόσο πολύ που ούτε οι δημοσιογράφοι αλλά ούτε και οι κριτικοί ταινιών δεν είχαν την παραμικρή πληροφόρηση, και ούτε αναμένεται να έχουν μέχρι την πρεμιέρα, στις 26 Απριλίου.

Σύμφωνα με το CNBC, αυτοί που έχουν το βίντεο κάνουν λόγο για διαρροή πολλών διαφορετικών σκηνών, αποσπασμάτων και λεπτομερών αναφορών.

Η Disney δεν φάνηκε να παίρνει θέση άμεσα, όμως η Marvel έστειλε μια ανοικτή επιστολή μέσω του twitter, με το hashtag #DontSpoilTheEndgame και παρακαλούσε τους φανς να μην αποκαλύψουν τίποτα μέχρι την πρεμιέρα!

Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η διαρροή δεν θα επηρεάστει στο ελάχιστον τα έσοδα της ταινίας.

Το «Endgame» είναι η 22η ταινία της Marvel Cinematic Universe και αναμένεται να ξεπεράσει αρκετά ρεκόρ στα box office και να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα «ταμεία» όλων των εποχών.

Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την πρώτη εβδομάδα της προπώλησης εισιτηρίων, η ταινία πούλησε στην πλατφόρμα Atom Tickets τα διπλάσια από όσα πούλησαν συνολικά το Aquaman, το Star Wars: The Last Jedi, το Avengers: Infinity War και το Captain Marvel!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider