Black Friday και στα αεροπορικά εισιτήρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Black Friday και στα αεροπορικά εισιτήρια
Προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές

Και στις αεροπορικές εταιρείες έχει φτάσει η μόδα της Black Friday με αρκετές αεροπορικές να προσφέρει ναύλους σε ανέλπιστα χαμηλές τιμές για συγκεκριμένες περιόδους αν η κράτηση γίνει την Μαύρη Εβδομάδα.

Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair αλλά και οι Sky Express και Aegean Airlines, με αφορμή τη Black Friday και τη Cyber Week, έχουν ανακοινώσει διάφορες ταξιδιωτικές προσφορές που περιλαμβάνουν είτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είτε ελκυστικά πακέτα διακοπών.

Cyber Week από τη Ryanair

Στο χορό των προσφορών μπήκε και η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair. Η ιρλανδική εταιρεία «τρέχει» από τη Δευτέρα τη Cyber Week σε όλη την Ευρώπη, και στην Ελλάδα, μιας εβδομάδας μεγάλων προσφορών σε εισιτήρια που μέχρι πρότεινος ήταν απλησίαστα.

Τις προσφορές βρίσκει κανείς στην ιστοσελίδα της Ryanair και αφορούν εισιτήρια απλής μετάβασης για προορισμούς εντός Ευρώπης, αλλά και εντός Ελλάδας. Οι χαμηλοί ναύλοι είναι όμως διαθέσιμοι για συγκεκριμένες ημέρες ενώ η τιμή της επιστροφής από τον προορισμό κινείται συνήθως σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Τα εισιτήρια ξεκινούν για Θεσσαλονίκη από 3,92 ευρώ (χωρίς τους φόρους αεροδρομίου) και φτάνουν ανά περιπτώσεις τα 50 ευρώ για κάποιους προορισμούς. Ωστόσο ακόμα και προορισμοί του εξωτερικού όπως Ιορδανία και Μιλάνο διατίθενται με 4,89 ευρώ.

Αυτή την εβδομάδα η Ryanair προσφέρει επίσης έκπτωση 10% στις παραδοτέες αποσκευές και έκπτωση έως και 70% στην ενοικίαση αυτοκινήτου.

23.000 θέσεις με τη Sky Express από 9,90 Ευρώ

Σε προσφορά 23.000 θέσεων με τιμή από 9,90 ευρώ προχωρά και η Sky Express, η αεροπορική εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού. Συμμετέχοντας στη γιορτή του καταναλωτή και αυτή την Black Friday προσφέρει 23.000 θέσεις από 9,90 ευρώ για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα αφορούν πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Δεκεμβρίου 2018 έως και 31 Μαΐου 2019.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, www.skyexpress.gr, και αφορά πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με Ηράκλειο, Μύκονο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο, Ικαρία, Μυτιλήνη, Χίο.

Η τελική τιμή των 9,90 ευρώ αφορά αναχωρήσεις από Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία. Οι πτήσεις από την Αθήνα επιβαρύνονται με τους φόρους αεροδρομίου και η τιμή προς τους παραπάνω προορισμούς ανέρχεται σε 31,54 ευρώ.

Για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από την Αθήνα η τιμή ανέρχεται σε 43,54 ευρώ. Για πτήσεις από Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή είναι 21,90 ευρώ, ενώ από Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω, Ζάκυνθο, Σκιάθο η τελική τιμή είναι 24,90 ευρώ.

Aegean: 9 προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση 40%

Εννέα προορισμούς του εξωτερικού με έκπτωση 40% προσφέρει και η Aegean ενόψει black Friday. Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς Βασιλεία, Ζυρίχη, Βουδαπέστη, Λισαβόνα, Πράγα, Στοκχόλμη, Τελ Αβίβ, Βιέννη και Βαρσοβία με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Ειδικότερα η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 24.11.2018 για πτήσεις με την AEGEAN από 08.01.2019 έως και 20.06.2019. Εξαιρούνται οι χρονικοί περίοδοι: 18.04.2019 – 05/05/2019, 07/03/2019 – 12/03/2019 & 21/03/2019 – 26/03/2019.

Η έκπτωση 40% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων ωστόσο δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 40%.

Οι ενδιαφερόμενοι βέβαια θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.

Μέχρι την Πέμπτη μάλιστα έτρεχε και μια ακόμα προσφορά στην Aegean Airlines και Olympic Air για 150.000 θέσεις εσωτερικού από 19 ευρώ.

Συγκεκριμένα η προσφορά αφορά για τις απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 08.01.2019 έως και 31.03.2019 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 26.11.2018.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Για πτήσεις από/προς Ηράκλειο προς Ρόδο, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος- Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Goligh.

Τριήμερο εκπτώσεων στη skyscanner.com

Στην ιστοσελίδα αναζήτησης αεροπορικών ταξιδιών skyscanner.com, ένα ολόκληρο τριήμερο, από τη «Μαύρη» Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, θα είναι αφιερωμένο στην ανεύρεση των καλύτερων διαδικτυακών προσφορών σε αεροπορικά εισιτήρια. Όσοι αναζητούν οικονομικούς ναύλους για τις επόμενες διακοπές τους ή επιθυμούν να πληρώσουν φθηνότερα κάποιο επερχόμενο επαγγελματικό ταξίδι ή απλά ψάχνουν μια ευκαιρία για μια απόδραση χαμηλού κόστους, τότε καλό θα είναι να παραμείνουν online.

H συγκεκριμένη πλατφόρμα παρέχει απευθείας ενημέρωση για προσφορές σε πτήσεις από Ελλάδα για Iταλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία και πολλούς ακόμα δημοφιλείς προορισμούς. H σελίδα θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών για τη Μαύρη Παρασκευή, απ’ τις 23 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider